Dünya bu olayı konuşuyor! Öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi

Hindistan'da bir beden öğretmeni, aşık olduğu öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası öğrencisiyle dünya evine giren öğretmen Meera, adını da Aarav olarak yeniledi.

Dünya bu olayı konuşuyor! Öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi

Hindistan'da alışagelmedik bir aşk hikayesi gerçek oldu. Kız öğrencisine aşık olan kadın beden öğretmeni Meena,  öğrencisiyle evlenebilmek için cinsiyet ameliyatı oldu

Hindistan’ın kuzeyinde yer alan Rajasthan şehrinde yaşayan Aarav Kuntal isimli beden eğitimi öğretmeni aslında kadın olarak dünya gelmişti ve ailesi tarafından Meera ismi verilmişti.

Görev yaptığı ortaokulda Kalpana isimli kız öğrencisine aşık olan öğretmen cinsiyet değiştirmeye karar verdi ve Meera adını da Aarav olarak yeniledi.

Dünya bu olayı konuşuyor! Öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi - Resim : 1

Cinsiyet değiştirme sürecinin tamamlanmasından sonra ikili ailelerinin de rızasını alarak dünya evine girdi.

Şimdiki adı Aarav olan Meera, ANI’ya verdiği demeçte, “Her zaman cinsiyet değiştirmek için ameliyat olmayı diledim. İlk ameliyatımı 2019 yılının Aralık ayında oldum. Benim için süreç büyük bir hızla başladı” dedi.

Kalpana ise "Onu başından beri seviyordum. Bu ameliyatı yapmamış olsaydı bile onunla evlenirdim. Ameliyat için onunla birlikte gittim" ifadelerini kullandı.