Dünya devi, Fenerbahçe'nin parlayan çocuğu için İstanbul'a geliyor. 30 milyon euroyu makinede saydırıp gidecekler

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin sezonu şampiyon olarak tamamlaması durumunda Ferdi Kadıoğlu'nun takımda kalma ihtimali çok zayıf görünüyor. Dünya devi de Fenerbahçe'nin parlayan çocuğu için İstanbul'a gelmeye hazırlanıyor. Kasadan ise 30 milyon euro çıkarmaya niyetliler.

Dünya devi, Fenerbahçe'nin parlayan çocuğu için İstanbul'a geliyor. 30 milyon euroyu makinede saydırıp gidecekler

Sezona fırtına gibi başlayan Fenerbahçe'de Becao, Fred ve Djilku'nun sakatlanmasının ardından iyi gidişat sekteye uğramıştı. Sarı lacivertlileri bu sene sırtlayan oyuncular arasında Ferdi Kadıoğlu'nun da olduğu biliniyordu. Dünyadan birçok kulüp tarafından takip edilen Ferdi'nin sezon sonunda sarı lacivertli ekipte kalmasına güçsüz ihtimal olarak bakılıyor. 

ALMAN DEVİ BEK ARAMAYA BAŞLADI

Alman basınının haberine göre Bayern Münih, ara transfer döneminde sağ bek bölgesine transfer yapacak. Dev kulübün bu bölge için bir transfer listesi oluşturduğu ve yer alan isimlerden birinin de Ferdi Kadıoğlu olduğu iddia edildi.

Dünya devi, Fenerbahçe'nin parlayan çocuğu için İstanbul'a geliyor. 30 milyon euroyu makinede saydırıp gidecekler - Resim : 1

Haberin devamında Bayern Münih'in Ferdi Kadıoğlu için ara transfer döneminde hamle yapmasının ihtimaller dahilinde olduğu aktarıldı.

FENERBAHÇE EN AZ 30 MİLYON EURO İSTİYOR

Bayern'in 20 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı ancak Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için en az 30 milyon euroluk bir beklentisinin bulunduğu kaydedildi. Alman devinin kısa süre içinde İstanbul'a gelerek müzakerelere başlayacağı öne sürüldü. Ayrıca Münih'in zorda kalması durumunda 30 milyon euroyu vermeye sıcak baktığı da kaydedildi. 

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 20 resmi maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 1 gol - 3 asistlik bir performans sergiledi.