Dünya devleri peşinde! İşte Ozan Kabak'ın son talibi

2000 doğumlu genç milli oyuncu Ozan Kabak dev kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Performansıyla göz dolduran genç yetenek için teklifler de peş peşe geliyor.

Dünya devleri peşinde! İşte Ozan Kabak'ın son talibi

Yeteneklerini Şampiyonlar Ligi arenasında da gösteren milli futbolcu için Milan da devreye girdi. İtalyan devi menajerleri Ozan Kabak için hafta içinde Almanyaya gelerek tekliflerini iletti.

Özellikle Bundesliga ekipleri ile Serie A temsilcisi Milan, 2000 doğumlu genç yetenek için tekliflerini bir bir iletiyor. İlk olarak Almanya'nın son şampiyonu Bayern Münih, Ozan Kabak'ın menajerleriyle bir araya gelerek oyuncu için tekliflerini sunmuştu.

Milano ekibinin yeni teknik direktörü Marco Giampaolo, Ozan'ın transferi için özel olarak ilgileniyor.

Schalke 04 de sırada

19 yaşındaki futbolcu için sırada bekleyen bir diğer takım ise Schalke 04. Gelecek sezon Ozan'ı kadrosunda görmeyi çok isteyen Gelsenkirchen ekibi de kısa süre içinde teklifini iletecek.

Transferine kesin gözüyle bakılıyor

A milli forma ile çıktığı maçlarda gözlemcilerden tam not alan Ozan Kabak'ın bu üç takımdan birisine gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ozan Kabak, Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olduğu süreçte sözleşmeye eklenen madde gereği, Bundesliga haricinde bir takıma giderse sarı kırmızılılar 750 bin euro kazanacak.