Dünya için bomba tarih verildi... Hızla üzerimize doğru geliyor... Türkiye saati de verildi. O saatte çok yaklaşacak

Dünya için bomba tarih verildi. Bilim insanları tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir araştırma korkunç gerçeği gün yüzüne çıkardı. Uçak büyüklüğünde olduğu düşülen bir asteroid hızla üzerimize doğru geliyor. Uzmanlar Türkiye için de saat verdi.

Dünya için bomba tarih verildi... Hızla üzerimize doğru geliyor... Türkiye saati de verildi. O saatte çok yaklaşacak

Dünya için bomba tarih verildi. Hızla üzerimize doğru geliyor.  Bilim insanları tarafından uzun süredir yürütülen bir araştırma korkunç gerçeği gün yüzüne çıkardı. Uçak büyüklüğünde bir asteroid son hızla üzerimize doğru geliyor.

DÜNYA'NIN 354 KİLOMETRE YAKININDA GEÇECEK

Live Science sitesinin haberine göre, uçak büyüklüğündeki cin Dünya'nın 354 bin kilometre yakınından geçeceği anlar, Sanal Teleskop Projesi'nin canlı yayınından izlenebilecek.

NASA'ya göre uçan uzay taşı Dünya'ya en yakın noktasına Türkiye saatiyle 20.30'da ulaşacak. Bu mesafe, Dünya'nın Ay'a olan ortalama uzaklığından daha yakın olacak.

Sanal Teleskop Projesi'ne göre, 2024 BJ Dünya’ya "çok yakınlaşacak" olsa da, herhangi bir risk oluşturmayacak. Gökbilimciler 2024 BJ olarak adlandırılan asteroidi ilk olarak 17 Ocak'ta tespit etti.

 

Dünya için bomba tarih verildi... Hızla üzerimize doğru geliyor... Türkiye saati de verildi. O saatte çok yaklaşacak - Resim : 1