Dünya için korkunç gerçek! Hepimiz için tarih verildi, o tarihten sonra hepimiz öleceğiz. Okuyanların korkudan elleri titredi. Evlerimizde yabancılar yaşayacak

Sosyal medyada bir motivasyon sayfası tarafından yapılan paylaşım kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim aldı. Videoyu izleyenlerin adeta korkudan elleri ayakları boşaldı ancak maalesef gerçek. O tarihte hepimiz belki de birinin duvarındaki sadece bir portre olacağız. Bizden geriye sadece hatıralarımız kalacak.

Dünyadaki araştırmacılar tarafından insanın daha uzun yaşamasını sağlayacak araştırmalar yapılmaya devam ediliyor. Ancak bu araştırmalarda hala istenilen seviyeye gelinemedi. Ortalama bir insan ömrü 70 yıl ile 90 yıl arasında değişiyor. Fakat birçoğumuz bu yaşı bile göremeden hayata veda ediyoruz.

Sosyal medyada bir motivasyon sayfası tarafından yapılan paylaşım ise kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme aldı. 

Söz konusu paylaşımda bir tarih verilerek "Bu tarihten sonra hiçbirimiz hayatta olmayacağız. Hepimiz yakınlarımızla birlikte gömüleceğiz. Eşyalarımız atılacak ve evlerimizde yabancılar yaşayacak" ifadelerine yer verilmesi, okuyanların tüylerini diken diken etti. Ancak videoyu izleyen herkes bunun acı da olsa bir gerçek olduğunu fark etti. 

(Videoyu yukarıdan tıklayarak izleyebilirsiniz.)