Dünya bu çantayı konuşuyor: Sosyal medyada gündem oldu, fiyatı 17 bin lira!

İspanyol moda devi Balenciaga'nın, İngiltere'de satışa sunduğu 17 bin liralık çanta, sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar görsel olarak da beğenmedikleri çantayı bu fiyattan satışa sunan markayı eleştiri yağmuruna tuttu.

Dünya bu çantayı konuşuyor: Sosyal medyada gündem oldu, fiyatı 17 bin lira!

İspanyol moda devi Balenciaga'nın, İngiltere'de satışa sunduğu 17 bin liralık çanta sosyal medyada eleştirilerin hedefi haline geldi.

Dünyaca ünlü lüks giyim ve aksesuar markası Balenciaga’nın piyasaya sürdüğü yeni çantalar sosyal medyanın gündemine oturdu.

İngiliz medyasının da sayfalarına taşıdığı çanta, Balenciaga tarafından bin 500 sterlin yani 17 bin 532 liradan satışa sunuldu.

Pazar çantası olarak tabir edilen alışveriş çantalarına benzetilen çantanın ön yüzünde Balenciaga logosu yer alıyor. Mavi, beyaz ve kırmızı kareli çantanın dana derisi olduğu belirtiliyor.

Balenciaga, İtalya’da üretilen çantanın fiyatından dolayı sosyal medyada alay konusu oldu. Birçok kullanıcı, evlerinden benzer poşetlerin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarına yükledi.

Bir Twitter kullanıcısı, “Bu, büyükannemin sahile giderken yemeğimizi taşıdığı çantaya benziyor” yorumunu yaparken, bir diğeri de “Bunu ben doğmadan önce kullanıyorlardı” ifadelerini kullandı.