Dünya onu konuşuyor! Midesinden prezervatif içinde muz çıkan adam bu sefer kendi konuştu

Amerika Birleşik Devletleri’nde tıp dünyasını bile şoke eden bir olay meydana geldi. 34 yaşındaki bir adamın karnından prezervatife sarılı bir muz bulundu. Gerçekleştirilen cerrahi operasyonun ardından 34 yaşındaki adam olayı öfke nöbeti sırasında yaptığını söyledi.

Dünya onu konuşuyor! Midesinden prezervatif içinde muz çıkan adam bu sefer kendi konuştu

The Mirror’da yer alan habere göre 34 yaşındaki adamın karnında prezervatife sarılı bir muza rastlandı. Tıp dünyasını bile şoke eden vakada hastanın savunması ise hayrete düşürdü.
 
“ÖFKE NÖBETİ SIRASINDA YAPTIM”

Cerrahi operasyonun sonrasında taburcu edilen adam olayı öfke nöbeti sırasında yaptığını söyledi. Meyveyle dolu prezervatifin adamın ince bağırsağına yerleştiği ve bunun da ciddi kusma ve mide ağrılarına neden olduğu bulundu. 24 saat boyunca tuvalete gidemeyen adam şiddetli karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yapılan incelemelerin ardından adam hızlı bir şekilde ameliyata alındı.
 

Dünya onu konuşuyor! Midesinden prezervatif içinde muz çıkan adam bu sefer kendi konuştu - Resim : 1
2 YILDIR DURUYORMUŞ

Röntgen ve tomografi sonuçlarının ardından acilen ameliyata alınan 34 yaşındaki adamın midesinden çıkanlar doktorları bile şaşırttı. Doktorların incelemesi ve hastanın itirafı sonrasında içi muz dolu prezervatifin yaklaşık 2 yıldır durduğu tespit edildi. Cerrahi işlemin sonrasında bir gün hastanede dinlendirilen adam taburcu edildi.