Dünya şokta! Putin'e psikopat diyen ünlü model bir bavula tıkılmış halde ölü bulundu

Ukrayna'ya girin emrini veren Rus lider Putin'e psikopat demesi ile dikkat çeken ünlü model Gretta Vedler'in cesedi bir valizin içine sıkıştırılmış halde bulundu.

Dünya şokta! Putin'e psikopat diyen ünlü model bir bavula tıkılmış halde ölü bulundu

Rusya'nın batı kesiminde bulunan Lipetsk'te ikamet eden ve geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından Putin'e "Psikopat" demesiyle tanınan ünlü model Gretta Vedler, ormanlık alanda bavula tıkılı halde ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme gerçekleştiren ekipler, genç modelin erkek arkadaşı Dmitry Korovin tarafından öldürüldüğünü belirledi.

 Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ukrayna'ya yönelik işgal emri veren Rusya Devlet Başkanı Putin, başta dünya ülkeleri olmak üzere kendi ülkesinden de büyük eleştiri alıyor.

23 yaşındaki model Putin'e psikopat deyince gündem olmuştu

Rusya'da ikamet eden 23 yaşındaki model Gretta Vedler de geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından Rusya Devlet Başkanı Putin'e yönelik eleştirileri ve "O bir psikopat" sözleri nedeniyle çok konuşulmuştu.

2021 Ocak ayından bu yana kayıptı

Genç model, Ocak 2021 yılında sır bir şekilde kaybolduktan sonra bir daha bulunamadı. Vedler hakkındaki üzücü haberi ise önceki gün geldi. Vedler'in erkek arkadaşının ihbarı üzerine, genç model Lipetsk'te 400 kilometre uzaklıkta bir ormanda bavulun içinde ölü olarak bulundu.

Para yüzünden tartışma çıkmıştı

Diğer yandan genç kızın, kim ve kimler tarafından öldürüldüğü de merak edilmeye başlanmıştı. Ekipler tarafından konuyla ilgili yapılan ilk açıklamada, genç modeli öldürenlerin daha farklı bir amaç güttüğünü ve olayın Putin'le ilgili olma ihtimalinin gerçekçi görülmediği belirtildi. Polisler, araştırmaların genişletilmesi üzerine genç model Vedler'i, erkek arkadaşı Dmitry Korovin'in öldürdüğünü tespit etti. Vedler, polisteki ifadesinde genç kızla para için tartıştıklarını ve cinayeti bu nedenle işlediğini itiraf etti. Kaynak: Haberler