Dünya üzerinde şimdiye kadar ki bildiğiniz tüm gelin arabalarını unutun. Gelinin bindiği arabayı görünce gözleriniz inanmayacak

Dünya üzerinde şimdiye kadar görüp bildiğiniz tüm gelin arabalarını unutun. Geline sürpriz olarak getirilen gelin arabası, gelin de dahil herkesi şaşkına çevirdi. Kayda alınan o anlarda arkası dönük halde iken getirilen gelin arabasını gören gelin, kahkahalara boğuldu.

Dünya, pek çok farklı gelin arabasına tanıklık etmiş olabilir. Bazen bir limuzin, bazen bir cip, bazen de eski model bir araç olabilir. Ancak bu gelin arabası, daha görülen hiçbir gelin arabasına benzemiyordu. Gelin bile bu sürpriz karşısında şaşkına döndü ve kahkahalarını tutamadı. Pek çok gelinin en özel gününde bu arabaya burun kıvıracağı tahmin edilse de gelin, bu arabayı kahkahalarla karşıladı ve binip damadın onu götürmesini bekledi. 

Dünya üzerinde şimdiye kadar ki bildiğiniz tüm gelin arabalarını unutun. Gelinin bindiği arabayı görünce gözleriniz inanmayacak - Resim : 1

GELİN ARABASI SÜRPRİZİ KAHKAHAYA BOĞDU

Yurt dışında çeklen görüntülerde damat, arkası dönük geline gelin arabası sürprizi yapmak için yaklaştı. Gelin ise döndüğünde bir gelin arabası yerine bir gelin el arabası görünce kahkahalara boğuldu. Halinden memnun olduğu anlaşılan gelin, gelin arabasına yerleşti. O anlar izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.