Dünya yılanlarla ilgili böyle bir duruma ilk defa tanık oluyor... Herkes balkonlara fırlayıp baktı. Yılanın çıktığı yer akılların şalterini attırdı

İnşaat çalışmasında çalışan işçiler, demir ızgaralar arasında ilginç bir sürüngenle karşılaşınca şaşkına döndüler. İnşaatın 13. katında, ıslak çimentoya bulanmış bir piton orada sürünüyordu. Ardından işçiler yerel hayvan kurtarma ekibine haber verdi ve hayvan bölgedeki orman sorumlusuna teslim edildi.

Mumbai'nin Ghatkopar'ında on iki katlı bir apartmanın inşaatı sırasında 13. katta fark edilen yaklaşık 1,2 metre uzunluğundaki bir Hint kaya pitonu, orada çalışan işçileri şaşkına çevirdi. Demirlerin arasında sürünen devasa piton aynı zamanda inşaat çalışmaları sırasında kullanılan çimentoya da bulanmıştı. İşçileri şaşkına çeviren hayvan, yerel hayvanseverler tarafından kurtarıldı.

İNŞAATİN 13. KATINDA BULUNDU

Piton, Lal Bahadur Shastri Marg'da Ghatkopar West'te Vraj Paradise adlı bir yerleşim yerinin 13. katındaki inşaatten kurtarıldı. Sürüngen daha sonra Mumbai Menzil Orman Sorumlusu (RFO) olan Bay Bhoir'e teslim edildi.

MERAK KONUSU OLDU

Yerliler bulduğunda tamamen çimentoya kaplanmış zavallı hayvanın nasıl bu kadar yüksek bir kata çıkabildiği merak konusu oldu. Oldukça kötü görünen hayvanın, kurtarıldıktan sonra tedaviye alındığı ve daha sonra da doğaya salınacağı öğrenildi.