Dünya yıldızı geliyor! Beşiktaş yöneticisi transferi açıkladı: “Her konuda anlaşma sağladık”

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Brezilyalı stoper Daviz Luiz ile anlaşmaya vardı. Transferi açıklayan Beşiktaş Futbol AŞ yöneticisi Tarkan Ser, “David Luiz ile her konuda anlaşma sağladık. Teknik ekibin kararını bekliyoruz” dedi.

Dünya yıldızı geliyor! Beşiktaş yöneticisi transferi açıkladı: “Her konuda anlaşma sağladık”

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 4.haftasında konuk ettiği Sivasspor’u Colley ve Rashica’nın attığı gollerle 2-0 yendi. Siyah beyazlı takım bu sonuçla puanını 7’ye çıkardı. Maçın ardından Beşiktaş Futbol AŞ yöneticisi Tarkan Ser transfer açıklaması yaptı.

Dünya yıldızı geliyor! Beşiktaş yöneticisi transferi açıkladı: “Her konuda anlaşma sağladık” - Resim : 1

"TEKNİK EKİBİN KARARINI BEKLİYORUZ"

Ser, ismi Beşiktaş ile anılan Brezilyalı stoper David Luiz ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Ser, “David Luiz ile her konuda anlaşma sağladık. Teknik ekibin kararını bekliyoruz” dedi.

ALACAĞI MAAŞ BELLİ OLDU

Gökmen Özcan’ın edindiği bilgilere göre Beşiktaş, futbolcuyla 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Brezilyalı stoper ilk sezon 3.5 milyon Euro, ikinci sene 2.5 milyon Euro maaş kazanacak.

Dünya yıldızı geliyor! Beşiktaş yöneticisi transferi açıkladı: “Her konuda anlaşma sağladık” - Resim : 2

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Kulübüyle sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek Brezilyalı futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ise ödenmeyecek.

DAVID LUIZ'İN KARİYERİ

Chelsea, Arsenal, Paris Saint-Germain ve Benfica gibi Avrupa’nın önemli takımlarında forma giyen David Luiz, 1 Eylül 2021 tarihinde transfer olduğu Flamengo’da şu ana kadar 94 resmi maçta forma giyip, takımına 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.