Dünyaca ünlü futbolcular Thomas Muller ve Kurt Zouma'dan skandal hareketler

Fransız futbolcu Kurt Zouma'nın kedilerine tekme attığı görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Bayer Münih'in efsane ismi Thomas Muller değerli yarış atına yaptığı eziyetle tepki çekti. Başta Peta olmak üzere hayvan dernekleri iki futbolcuyu topa tutarken eziyetleri dünya gündemine oturdu.

Dünyaca ünlü futbolcular Thomas Muller ve Kurt Zouma'dan skandal hareketler

Ünlü Fransız futbolcu Kurt Zouma'nın kedisini tekmelediği videonun yarattığı şokun etkileri silinmeden bu kez ünlü Alman futbolcu Thomas Muller'in atına yapılanlar hayvan severleri ayağa kaldırdı.

27 yaşındaki ünlü topçu Kurt Zouma'ya forma giydiği İngiltere Premier Lig kulübü West Ham United tarafından ceza kesilmiş, eziyet ettiği iki kedisine de el konmuştu. Daha üzerinden bir gün geçmeden başka dünya yıldızı Thomas Muller'den benzer bir skandal gelmes yürekleri yaraladı. 

Brigitte Bardot, kedi tekmeleyen Kurt Zouma'ya 'embesil' dedi

Hayvan hakları aktivisti efsane isim Brigitte Bardot ise Kurt Zouma'yı kınamak için attığı 'embesil' mesajı ile dikkat çekti. 87 yaşındaki Brigitte Bardot, West Ham futbolcusunun Fransız milli takımından çıkarılması gerektiğini savundu.  

Bayer Münih'in yıldızı Thomas Muller'den para için ödüllü ata eziyet

Bayern yıldızının atı Dave'in 'kar amaçlı doğal olmayan seks eylemleri'ne maruz bırakılması nedeni ile yaralanması sonucu Thomas Muller hayvanlara eziyet etmekle suçlandı.

Bayer Münih'in efsane ismi Thomas Muller, ödülü aygırını zorla çiftleştirmeye çalışmak ve ata eziyet ederek yaralamakla itham edildi. Kurt Zouma'nın kedi tekmeleyen videosunun yankıları sürerken ödüllü ata yapılanlar hayvan severleri çileden çıkardı.

Muller, 'favori' atının yaralanmasından sonra hayvan hakları Charity Peta'nın eleştiri oklarının hedefi oldu. Alman forvet oyuncusu Muller, atı D'Avie'nin tuhaf şekilde yaralandığını açıkladıktan sonra gözler damızlık hayvan üretim çiftliği olan eşi Lisa'ya çevrildi.

Futbolcunun ödüllü ata para için bu eziyeti yaptığı iddiası ise sevilen topçunun imajını yerle bir etti. 

Thomas Muller'in eşi Lisa'nın kendi ülkesinde işlettiği damızlık çiftliğinden oldukça yüksek miktarlarda gelir elde ettiği biliyor. Dondurulmuş at menisi için doz başına 200 Euro alınıyor.