Justin Bieber ve eşinden olay aşk pozu!

Dünyaca ünlü Kanadalı Justin Bieber ve model eşi Hailey Baldwin'nin verdiği aşk pozu, sosyayı salladı. Bieber, beğeni yağan gönderisine, "Bunlar sadece hayalini kurabildiğim geceler" notunu düştü.

Justin Bieber ve eşinden olay aşk pozu!

Hailey Baldwin ile mutlu bir evliliği olan Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, eşi ile verdiği aşk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Bieber, çok sayıda beğeni alan gönderisine, "Bunlar sadece hayalini kurabildiğim geceler" notunu düştü.

Sürpriz bir şekilde 2018'de hayatlarını birleştiren dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ve model Hailey Baldwin, mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Justin Bieber ve eşinden olay aşk pozu! - Resim : 1

 "Bunlar sadece hayalini kurabildiğim geceler"

26 yaşındaki şarkıcı, eşi ile birlikte çekilen romantik karesini "Bunlar sadece hayalini kurabildiğim geceler" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Hailey Baldwin de bu fotoğrafı kendi sayfasında yer verdi. İkilinin paylaşımları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Justin Bieber ve eşinden olay aşk pozu! - Resim : 2

Bieber, geçtiğimiz günlerde de eşinin 24. yaşını romantik bir mesaj ile kutlamıştı.

"En büyük hayalim seninle yaşlanmak"

Kanadalı şarkıcı, eşine duyduğu sevgiyi şu sözlerle dile getirmişti: Gözlerim, kalbim, ruhum senin için. Sen neredeysen evim orada. Sen benim güvenli bölgemsin. Olduğun insana takıntılı derecede bağlıyım. En büyük hayalim seninle yaşlanmak. Sonsuza dek benim olduğuna inanamıyorum. Mutlu yıllar bebeğim.

Justin Bieber ve eşinden olay aşk pozu! - Resim : 3