Dünyaca ünlü muhabir duyurdu! Yusuf Yazıcı, transferin gözdesi oldu! Avrupa takımları çalışmalara başladı

Fransız ekibi Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, transferin gözdesi oldu. Birçok Avrupa takımı sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Dünyaca ünlü muhabir duyurdu! Yusuf Yazıcı, transferin gözdesi oldu! Avrupa takımları çalışmalara başladı

Türk futbolunun yetiştirdiği önemli futbolcular arasında yer alan Yusuf Yazıcı, geçmiş yıllarda beklentilerin altında kalan performansı sonrası yeni sezona iyi bir giriş yaptı. Fransız ekibi Lille’de bu sezon ilk 11’in değişmez ismi olan yıldız futbolcu, bu sezon oynadığı 30 maçta 10 gol atıp, 3 asist yaptı.

Dünyaca ünlü muhabir duyurdu! Yusuf Yazıcı, transferin gözdesi oldu! Avrupa takımları çalışmalara başladı - Resim : 1

AVRUPA TAKIMLARININ TRANSFER LİSTESİNE GİRDİ

Kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcu şimdiden birçok takımın transfer listesine girdi. İtalyan spor muhabiri Fabrizio Romano’nun haberine göre birçok Avrupa takımı, Yusuf Yazıcı’yı sezon sonunda transfer etmek istiyor. Bu konuda takımların çalışmalarına başladığı kaydedildi.

Dünyaca ünlü muhabir duyurdu! Yusuf Yazıcı, transferin gözdesi oldu! Avrupa takımları çalışmalara başladı - Resim : 2

MENAJERLİK ŞİRKETİNİ DEĞİŞTİRDİ

Ayrıca yıldız futbolcu menajer Pini Zahavi'nin Gol International şirketiyle sözleşme imzaladı. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki Yusuf, 2019 yılında 18.5 milyon euro bonservis bedeliyle Fransız ekibine transfer olmuştu.