Ünlü oyuncu Tom Cruise'un skandal ses kayıtları şoke etti

Dünyaca ünlü ödüllü oyuncu Tom Cruise'un Görevimiz Tehlike 7 filminin çekimlerinde, skandal ses kayıtları ortaya çıktı. Sızdırılan ses kayıtlarında 58 yaşındaki Cruise'un ettiği küfürler şoke ettirdi.

Ünlü oyuncu Tom Cruise'un skandal ses kayıtları şoke etti

Ünlü oyuncu Tom Cruise, başrolünü üstlendiği Mission Impossible 7 (Görevimiz Tehlike 7) filminin setinde öfkesine hakim olamadı.

Ses kaydı ortaya çıktı

Aktörün, film setinde geçerli olan Covid 19 önlemlerine uymayanlara arada küfür ederek azarladığı bir ses kaydı ortaya çıktı. Mission Impossible serisinin yedinci halkasının çekimleri geçtiğimiz mart ayında İtalya'da yapılıyordu.

Ünlü oyuncu Tom Cruise'un skandal ses kayıtları şoke etti - Resim : 1

Çekimlerine tekrar başlandı

Korona virüs salgını nedeniyle çekimleri durdurulan filmin çekimlerine tekrar başlandı.

 "Bir daha bunu yaptığınızı görürsem..."

Hem özel hayatında hem de film setlerinde titizliğiyle bilinen 58 yaşındaki Cruise, sette koronavirüs önlemlerine uymayan çalışanlara ateş püsürdü. Cruise'un zaman zaman nezaket sınırlarını aşarak küfür de ettiği duyulan ses kaydı da basına sızdı. Bu ses kaydında Cruise'un "Bir daha bunu yaptığınızı görürsem hepiniz defolup gidersiniz" dediği duyuluyor.

"Sen de, sen de ve sen..."

Tom Cruise daha sonra da bazı çalışanları işaret ederek "Sen de, sen de ve sen... Bir daha bu lanet şeyi yapmayacaksınız" diye bağırıyor.

Ünlü oyuncu Tom Cruise'un skandal ses kayıtları şoke etti - Resim : 3

"Bu lanet filmin çekimlerini durdurmayacağız"

Cruise ses kaydının devamında "Özür dilemek yok. Onu, endüstri bittiğinde evlerini kaybedenlere söylersiniz. Biz bu lanet filmin çekimlerini durdurmayacağız" diye kurallara uymayan çalışanları azarlıyor.

"Sayemizde Hollywood çekimlere döndü"

Aktör, bu sert konuşma sırasında pandemi yüzünden Hollywood'da birçok sete kilit vurulduğunu da hazırlatarak "Sayemizde Hollywood çekimlere döndü. Binlerce kişiye iş yaratıyoruz" diye bağırıp ardından da küfür ediyor.

Ünlü oyuncu Tom Cruise'un skandal ses kayıtları şoke etti - Resim : 5

Maskesini de eksik etmiyor

Tom Cruise hem İtalya'da hem de İngiltere'de yapılan çekimler sırasında kurallara son derece sıkı bir şekilde uyuyor. Kamera karşısında olmadığı zamanlarda maskesini de eksik etmiyor.

Cruise'un hem filmin oyuncularını hem de kamera arkası ekibini hastalıktan korumak ve izole etmek için kendi kasasından 500 bin sterlin ödeyip bir gemi kiraladığı haberi de gündeme gelmişti.