Ünlü oyuncu küçükken hırsızlık yaptığı markete borcunu böyle ödedi

Dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson yıllar önce 1 sene boyunca hırsızlık yaptığı markete yeniden geldi. Başarılı aktör yıllar sonra o markete borcunu böyle ödedi.

Ünlü oyuncu küçükken hırsızlık yaptığı markete borcunu böyle ödedi

Hızlı ve Öfkeli film serisi ile hafızlara kazınan dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson, eskiden düzenli olarak hırsızlık yaptığını itiraf etti. Yıllarönce çok metaliksiz olduğunu ve 14 yaşında spora başladığını anlatırken 1 yıl boyuncu her gün 7-11 arasında büyük boy çikolata çaldığını söyledi. 

Borcunu böyle ödedi

Spordan önce her gittiğinde ve çikolata çaldığında oradaki memurun her zaman başını çevirdiğini ve onu hiç yakalamadığını söyledi.  Aynı memur her gün oradaydı ve her zaman başını çevirdi ve beni hiç yakalamadı. Dwayne Johnson yıllar sonra borcunu ödemek için yola koyuldu.

Ünlü oyuncu küçükken hırsızlık yaptığı markete borcunu böyle ödedi - Resim : 1

"Geçmişi ve yapmış olabileceğimiz bazı aptalca şeyleri değiştiremeyiz"

Ünlü aktör, "Geçmişi ve yapmış olabileceğimiz bazı aptalca şeyleri değiştiremeyiz, ancak arada bir bu duruma küçük bir kurtarıcı lütuf notu ekleyebiliriz" notunu ekledi. Girdiği marketteki çikolataları satın alan Dwayne Johnson, aldığı çikolatalara 298 dolar ödedi. Başarılı aktör gülümseten o anları sosyal medya hesabından paylaştı.