Dünyaca ünlü oyuncu cinsel organının kokusundan mum yaptı! Sonu ise çok beter oldu

Böylesi ne görüldü ne duyuldu. Dünyaca ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow son derece farklı bir girişimcilik fikriyle cinsel organının kokusundan mum yaptı. Bu işin ticaretine giren oyuncunun sonu ise çok kötü oldu.

Dünyaca ünlü oyuncu cinsel organının kokusundan mum yaptı! Sonu ise çok beter oldu

Bildiğiniz tüm kokuları unutun. Dünyaca ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow düşündü taşındı ve çok farklı bir kokulu mum çıkarmaya karar verdi. Ünlü oyuncu kendi vajinasından koku yaptırdı. Bu vajina kokusundan yaptırdığı mumu piyasaya sunan Paltrow büyük zarara girdi. 

CİNSEL ORGANINDAN YAPILAN MUM BÜYÜK SES GETİRDİ

İngiliz basını Londra'da dört yıl önce açılan mağazanın, 1,4 milyon sterlinlik (33 milyon TL) zararın ardından kapatıldığını yazdı. 2019'da Londra'nın en lüks bölgesinde açılan mağaza, Covid pandemisi nedeniyle haftalarca kapalı kalmıştı. Goop markası, 50 yaşındaki Paltrow'un kendi cinsel organının kokusunu taşıyan mum çeşidiyle büyük ses getirmişti ama bu ürünün başarısı satışların geneline pek yansımadı.

ÜZERİNDE "VAJİNAM GİBİ KOKUYOR" YAZIYOR

Üzerinde “Vajinam gibi kokuyor” ifadesinin yer aldığı mum 2020'de 75 dolara (439 TL) satışa çıkmış ve kısa sürede tükenmişti. Reklamlarında baştan çıkarıcı etkisi bulunan mumun ıtır, bergamot, sedir ağacının bir karışımı olduğu ve yakıldığı ortama özel bir sıcaklık kattığı belirtiliyordu.

SEKS TOZU ÜRÜNÜYLE DE KONUŞULMUŞTU

Goop ayrıca vampir kovucu sprey, seks tozu gibi ürünlerle de adından söz ettirmişti.