Dünyaca ünlü oyuncuya pil takıldı... Bundan sonra yaşamı o pile bağlı olacak. Hayranlarını üzen haber

Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger'dan üzücü haber geldi. 76 yaşındaki usta oyuncu ameliyat masasına yattı ve pil taktırdı. Bundan sonra yaşamını o pile bağlı olarak sürdürecek.

Dünyaca ünlü oyuncuya pil takıldı... Bundan sonra yaşamı o pile bağlı olacak. Hayranlarını üzen haber

'Terminatör', 'Cehennem Melekleri', 'Batman ve Robin' ve 'Komando' gibi dünyaca ünlü filmlerle ün salmış olan Arnold Schwarzenegger'a kalp pili takıldı. Daha önce üç açık kalp ameliyatı geçiren usta oyuncu Arnold Schwarzenegger, sevenlerine sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü oyuncuya pil takıldı... Bundan sonra yaşamı o pile bağlı olacak. Hayranlarını üzen haber - Resim : 1

“ARTIK KALP PİLİM VAR”

Schwarzenegger’ın sevenlerine mesajı şu şekilde: "Biraz daha makineye dönüşmek için ameliyat oldum. Artık kalp pilim var.” 

 Schwarzenegger kimdir?

 Arnold Alois Schwarzenegger (d. 30 Temmuz 1947, Graz), Avusturya doğumlu Amerikalı sporcu, aktör ve politikacı. Schwarzenegger 2003-11 yılları arasında California Eyaleti Valisi olarak görev yapmıştır. Sinema kariyerinde özellikle Terminatör filmleriyle ünlenmiştir.
Schwarzenegger, 35. ABD Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni ve 1972 Demokratik başkan yardımcısı adayı ve 1986'da eski Fransa Büyükelçisi Sargent Shriver'ın kızı Maria Shriver ile evlendi. 1997 yılında, evinin hizmetçisi kadından olan bir çocuğunun babalığını kabul ettikten sonra 2011'de eşiyle ayrıldı, boşanma 2017 yılında sonuçlandı.