Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı evinde ölü olarak bulundu. Henüz 26 yaşındaydı

Dünyada yetişkin film yıldızlarının art arda gelen intihar haberleri şaşkınlık yaratmıştı. Son olarak 26 yaşındaki dünyaca ünlü bir yetişkin film yıldızı, evinde ölü olarak bulundu.

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı evinde ölü olarak bulundu. Henüz 26 yaşındaydı

Yetişkin film sektöründe yer alan kadınların, bir süre sonra psikolojik olarak sıkıntı yaşadıkları ve intihara sürüklendiği iddiaları ortaya atılmıştı. 

Yetişkin film yıldızlarından bazılarının art arda gelen intihar haberleri bu iddiaları doğrular nitelikte olurken, son gelen haber de şaşkınlığa neden oldu. 26 yaşındaki dünyaca ünlü bir yetişkin film yıldızı, evinde ölü olarak bulundu. 

AİLESİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDE 

Sophia Leone'un bir hafta önce evinde ölü bulunduğu açıklandı. Leone, 26 yaşındaydı.

Leone'un ölümünü üvey babası Mike Romero, anma tören için bağış toplanacak GoFundMe sayfasında duyurdu. Romero, "Annesi ve ailesi adına, büyük üzüntüyle çok sevdiğimiz Sophia'nın hayatını kaybettiğini duyurmak zorundayım. Sophia'nın ani kaybı ailesi ve arkadaşlarını şoke etti" yazdı. 

Romero, Leone'un 1 Mart'ta ailesi tarafından evinde hareketsiz halde bulunduğunu belirtti. Polis, ölümle ilgili soruşturma başlattı.

SON 3 AYDA 3 YETİŞKİN FİLM YILDIZI ÖLDÜ 

Leone'un son 3 ayda hayatını kaybeden üçüncü yetişkin film sektörü oyuncusu olması endişe yarattı. 2024'ün başından bu yana Kagney Lee ve Jesse Jane de hayatını kaybetmişti. Aşırı doz uyuşturucu nedeniyle komaya giren Emily Willis'in de durumunun kritik olduğu açıklanmıştı.  

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı evinde ölü olarak bulundu. Henüz 26 yaşındaydı - Resim : 1

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı evinde ölü olarak bulundu. Henüz 26 yaşındaydı - Resim : 2