Dünyaca ünlü yıldızdan Ronaldo’ya şok sözler: “Senden neredeyse nefret ediyordum”

Arjantinli futbolcu Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo ile arasında geçen diyaloğu anlattı. Arjantinli futbolcu, Cristiano Ronaldo’nun bir uçuşta yanına geldiğini belirterek, “Bir noktada ona ‘Çocukken senden neredeyse nefret ediyordum’ dedim. Buna güldük” diye konuştu.

Dünyaca ünlü yıldızdan Ronaldo’ya şok sözler: “Senden neredeyse nefret ediyordum”

İtalya Serie A ligi ekiplerinden Roma’da forma giyen Arjantinli futbolcu Paulo Dybala, Juventus’ta birlikte oynadığı Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

RONALDO İLE ARASINDA GEÇEN KONUŞMA

İspanyol AS’ta yer alan habere göre Dybala, Ronaldo ile arasında geçen diyalogu anlattı. Ronaldo ile 3 güzel yıl geçirdiğini ifade eden Dybala, futbolcunun bir uçuşta yanına geldiğini belirterek şunları söyledi:

"Cristiano Ronaldo ile üç güzel yıl geçirdik, takım çok güçlüydü ve bize ekstra bir şey verdi. Arjantin'de Messi ve Cristiano arasındaki rekabet derinleşiyor. Açıkçası, çocukken her zaman Messi'nin tarafındaydım. Bir keresinde oyun oynayacaktık, ben uçağın arkasındaydım ve o (CR7) önde oturuyordu. Uçuş sırasında bir noktada benimle futbol ve diğer birçok şey hakkında konuşmak için yanıma geldi, genel olarak hayatımız hakkında konuştuk ve bir noktada ona ‘Çocukken senden neredeyse nefret ediyordum’ dedim. Buna güldük. Aramızda her zaman iyi bir ilişki oldu.”

Dünyaca ünlü yıldızdan Ronaldo’ya şok sözler: “Senden neredeyse nefret ediyordum” - Resim : 1
Cristiano Ronaldo - Paulo Dybala

 

Paulo Dybala, Juventus formasıyla çıktığı 293 maçta 115 gol attı, 48 asist yaptı. Başarılı futbolcu bu sezon başında Roma’ya transfer oldu.

Dünyaca ünlü yıldızdan Ronaldo’ya şok sözler: “Senden neredeyse nefret ediyordum” - Resim : 2