Dünyaca ünlü yıldızın değeri bir dönem 50 milyon euro idi. Galatasaray'dan 2.8 milyon euro olacak. 16 maça çıktı 1 yıl daha Aslan'da

Bir dönem değeri 50 milyon euro olan dünyaca ünlü yıldız, Galatasaray'a kiralık olarak gelmişti. Sözleşmesinde "15 maç oynarsa 1 yıl daha kalır" maddesi bulunan yıldız futbolcu, 16 maça çıktı. Yıldız isim, seneye Galatasaray'dan 2.8 milyon euro kazanacak. Ancak eleştirilen yanları da var.

Dünyaca ünlü yıldızın değeri bir dönem 50 milyon euro idi. Galatasaray'dan 2.8 milyon euro olacak. 16 maça çıktı 1 yıl daha Aslan'da

Süper Lig'de bu sezon şampiyon kim olur bilinmez ancak Fenerbahçe ile birlikte transferin şampiyonunun Galatasaray olduğu kesin. 

Kadrosunu dünya yıldızlarıyla dolduran sarı kırmızılı ekipte bazı futbolcular, yeteri kadar performans vermediği  gerekçesiyle eleştiriliyordu. 

O futbolculardan biri hakkında ise flaş bir gelişme yaşandı. Bir dönem değeri 50 milyon euro olan dünyaca ünlü yıldız, Galatasaray'a kiralık olarak gelmişti. Sözleşmesinde "15 maç oynarsa 1 yıl daha kalır" maddesi bulunan yıldız futbolcu, 16 maça çıktı. Yıldız isim, seneye Galatasaray'dan 2.8 milyon euro kazanacak. Ancak eleştirilen yanları da var. 

TARAFTARDA BURUK SEVİNÇ 

Sarı kırmızılı taraftarda Ziyech konusunda maalesef ki buruk bir sevinç var. Oyuncunun tekniğini ve stilini çok beğenen sarı kırmızılı taraftarlar, yıldız ismin devamlılığı olmamasından dolayı ise şikayetçi. 

Dünyaca ünlü yıldızın değeri bir dönem 50 milyon euro idi. Galatasaray'dan 2.8 milyon euro olacak. 16 maça çıktı 1 yıl daha Aslan'da - Resim : 1

Ziyech'in önümüzdeki sezon sürekli bir performans gösterip göstermeyeceği şimdiden merak ediliyor. Ayrıca taraftarlar, Ziyech'e Chelsea üzerinden yeni bir talip çıkabileceğini de değerlendiriyor. Fakat bu kadar yüksek maaş alan Ziyech, başka bir takıma gider mi o da tartışma konusu.