Dünyaca ünlü yıldızla ilgili şok iddia! Çocuklarının gözlerinin önünde açıkça cinsellik yaşıyorlar!

Sansasyonel aile Kardashian’ların üyesi Kourtney Kardashian ve Travis Barker bu yaz nikah masasına oturmuşlardı. İlişkilerinin başından beri sosyal medyada birlikte ateşli fotoğraflar paylaşan çiftin, çocuklarının gözleri önünde “açıkça cinsellik” yaşadıkları belirtildi. Pedagoglar bu durumdan çocuklarının etkileyeceğini ve onları "korkmasına" neden olabileceğini söylüyor.

Dünyaca ünlü yıldızla ilgili şok iddia! Çocuklarının gözlerinin önünde açıkça cinsellik yaşıyorlar!

Geçtiğimiz yaz evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker hakkında şok bir iddia atıldı. İddiaya göre çocuklarının gözü önünde açıkça cinsellik yaşayan çifti uzmanlar şiddetle uyarıyor.

Çocuklarınızın önünde bu kadar ileri gitmeyin!

Uzmanlar, üç çocuk annesi Kourtney Kardashian’ın, çocukları Mason (12), Penelope (10), ve Reign (7)’in gözlerinin önünde eşiyle müstehcen derecede yakınlaşmasının son derece sakıncalı olduğunu belirtti.

Ebeveynlik uzmanı ve iki çocuk annesi Kristy, bu yeni evlilerin sevgisi gibi "açıkça cinsel" sevgi gösterilerinin çocukları nasıl olumsuz etkileyebileceğini ortaya çıkardı.

"Çocuklar rahatsız olacaktır"

Kristy “Annelerini sevgi dolu bir ilişki içinde görmek çocuklar için iyi bir şey olsa da, o ince çizgi aşıldığı zaman çocuklar rahatsız olacaktır. Bu durum annelerinin partnerine ve hatta kendi cinselliklerine dair bir korku geliştirmelerine sebep olabilir.” Dedi.

Dünyaca ünlü yıldızla ilgili şok iddia! Çocuklarının gözlerinin önünde açıkça cinsellik yaşıyorlar! - Resim : 1
Kourtney Kardashian ve eşi Travis Barker

 

Kourtney Kardashian ve Travis Barker kesinlikle pedagoji nedir bilimiyorlar

Ebeveynlik uzmanı bu çiftin pedagoji nedir bilmediğini açıkladı. “Kardashians”adlı reality şovda yer alan Kourtney Kardashian, bir böümde eşi Barker'dan çocuklarının önünde yakınlaşmamasını rica etmişti. Hatta Kardashians’ların bir bölümünde Kourtney'nin en küçük çocuğu Reign, "Iyy lütfen gözümün önünde öpüşmeyin, lütfen böyle öpüşmeyin!” demişti.

Dünyaca ünlü yıldızla ilgili şok iddia! Çocuklarının gözlerinin önünde açıkça cinsellik yaşıyorlar! - Resim : 2
Kourtney Kardashian ve çocukları

 

Öyleyse, ebeveynler çocuklarının önünde şefkat göstermeli mi, yoksa her şeyi gözden uzak mı tutmalı?

Ebeveynlerinin sarılıp öpüştüğünü gördüklerinde çocuklar biraz rahatsız olabilir. Ama yine de bazı yakınlıkları görmeleri gerekiyor ve bazı sevgi gösterilerinin evdeki herkes için iyi olduğu belirtiliyor.

Kristy, “Çocuklar, sevgi dolu bir ilişkinin neye benzediğini en iyi evde gördüklerinde öğrenirler ve sarılmak ve öpüşmek de bunun bir parçasıdır. Eşinize sevgi göstermek ve onların size sevgi göstermesi, çocuklarınıza sağlıklı bir ilişkinin nasıl olduğuna dair güzel bir örnek verir. Ancak bunun dozunu kesinlikle ayarlamalısınız.” Diyor.

Çocuklarınız siz bu denli yakınlaştığınızda öğürme sesleri çıkarabilir veya Reign gibi öpüşmenin durmasını isteyebilirler bu sınırı aştığınızın bir işareti olabilir.

Bununla birlikte, tamamen aşırıya kaçmak (öksürük, Kourtney ve Travis) ve çocukların önünde açıkça cinsel olmak için sınırı aşmak mümkündür.

Bu, kendilerini süper rahatsız hissetmelerine ve hatta biraz korkmalarına neden olabilir.

 Cinsel olan her şey hem fiziksel hem de sözlü olarak özel tutulmalıdır.

Diğer yetişkinlerin gözünüzün önünde müstehcen olduğunu gören siz olduğunuzda nasıl hissediyorsunuz? İşte bu hissi çocuklar da yaşıyor. Bu yüzden cinsel olan her şey hem fiziksel hem de sözlü olarak özel tutulmalıdır.

Ebeveynlik uzmanı yaptığı açıklamada, “Çocuklar ilişki ipuçlarını bizden alırlar, bu yüzden çocuğunuzun partneriyle yapmasını istemediğiniz şeyleri siz de yapmaktan kaçının.” Diyor.

Çocuklarınızın görmesi iyi olacak şeyler ise şunlar:

El ele tutuşmak: İkinizin de birbirinize değer verdiğinizi gösteren, çocuklarınız için rahatlatıcı ve güven verici olacak basit bir sevgi işareti.

Spontane öpüşme ve sarılma: Eşinizi bir öpücükle şaşırtmanız veya beklemediği bir anda dev bir kucaklama yapmanız.

Çocuklarınızın önünde “Seni seviyorum” demek: Bu, duygularımızı söylemenin bir sakıncası olmadığı mesajını verir ve aynı zamanda çocuklarınıza “anne ve baba” ile her şeyin yolunda olduğuna dair güvence vermeye yardımcı olur.

Partnerinize örneğin bir fincan çay yapmak: Çocuklara fiziksel dokunuş olmadan birini nasıl seveceklerini gösterir.

TV izlerken omuz ovmak: Çocuklara iki sevgi dolu insanın birbirine nasıl baktığını göstermenin harika yollarıdır.