Dünyada büyük yok oluş oradan başlayacak... Önce o canlılar ölecek, sonra sıra bize gelecek... Neresi olduğu açıklandı

Dünyadaki büyük yok oluşun nereden başlayacağı açıklandı. Son gelen veriler de bu yönde. Beklenen olaylar gerçekleşmeye başladı. İşte açıklanan o yer.

Dünyada büyük yok oluş oradan başlayacak... Önce o canlılar ölecek, sonra sıra bize gelecek... Neresi olduğu açıklandı

İnsanoğlunun en çok merak ettiği soruların başında sonunun nasıl geleceği var. Yapılan son araştırmalar aslında insanlığının sonunun nasıl geleceğine dair ipuçları sunuyor. 

Okyanuslarla ilgili yapılan bir açıklama da durumun ciddiyetini gözler önüne serdi.  ABD hükümet verilerine göre, Everglades milli parkındaki Manatee Körfezi'nin sularında bulunan bir su sıcaklığı şamandırası, Pazartesi öğleden sonra geç saatlerde 38.43 derece sıcaklık kaydetti.

23 DERECE VE 31 DERECE ARASINDA OLMALI 

Yakındaki diğer şamandıralar 38 dereceyi aştı. Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi'ne (Noaa) göre, yılın bu zamanında bölge için normal su sıcaklıkları 23 derece ve 31 derece arasında olmalı.

İLK BAŞTA DENİZDEKİ CANLILAR ÖLECEK

Deniz suyunun aşırı şekilde ısınmasının ardından ilk olarak deniz canlılarının öleceği ifade ediliyor. Son dönemde başta ülkemiz olmak üzere birçok bölgede görülen baline ve yunus ölümlerinin bu nedenle olabileceği şüphesi herkesi endişendiriyor. Deniz hayvanlarından sonra sıra elbet insanlara da gelecek.