Dünyada kapitalizmi en iyi anlatan video... Yumurtayı 100 TL'ye sattığına satacağına bin pişman oldu. Eli böyle boş kaldı

Dünyada kapitalizmi en iyi anlatan video, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Yumurta satan iki kadının rekabetinin gösterildiği videoda, kadınlardan biri indirim yapayım derken elindeki tüm maldan oldu. Diğer kadın ise oradaki tek yumurtacı olunca aldığının 3,5 katına satış fiyatı koydu. O anlar, vahşi kapitalizm böyle bir şey dedirtti.

Dünyada kapitalizmi en iyi anlatan video, sosyal medyada paylaşıldı. Kapitalizmin tam olarak ne olduğunu çözemeyen varsa da bu video ile kolayca anlayacak. İki yumurta satıcısı kadın, yan yana yumurta satıyordu. Biri yumurtanın kolisi 150 TL diğeri ise aynı koliyi 140 TL satıyordu. Bir müşteri gelip aynı yumurtanın 140 TL olduğunu görünce hemen onu satın aldı. Bunu gören, diğer kadın 150 TL olan fiyatını 100 TL'ye düşürdü ve müşteri beklemeye başladı.

Dünyada kapitalizmi en iyi anlatan video... Yumurtayı 100 TL'ye sattığına satacağına bin pişman oldu. Eli böyle boş kaldı - Resim : 1

SATICI KADINDAN HAMLE 

Yumurta kolisinin 100 TL'ye düştüğünü gören diğer satıcı kadın, hemen 100 TL verip koliyi satın aldı. Ardından kendi yumurtalarının üzerine koydu. Artık piyasada yumurta kalmayınca 140 TL olan fiyat etiketini kaldırıp 350 TL'den satışa koydu. O anlar izleyenleri güldürürken düşündürdü. Pek çok kullanıcı o görüntüleri izledikten sonra vahşi kapitalizm böyle bir şey dedi.