Dünyada sadece o adanın çevresinde yaşıyor. Onu canlı gözlerle gören biri neredeyse 0. Dünyada bir tek

Araştırmacılar okyanusların yüzde 80'inin henüz keşfedilmediğini doğrulamıştı. Bu büyüklükte bi alanda binlerce ilginç canlı yaşıyor olabilir. İşte o canlılardan biri video kaydına alındı. Sadece o adanın çevresinde yaşıyor. Çıplak gözle onu görenlerin sayı yok denecek kadar az.

Dünya üzerinde yaşayan fakat henüz keşfedilmemiş binlerce farklı fanlı türü olduğu biliniyor. Araştırmacılar, özellikle okyanusların yüzde 80'inin hala keşfedilmediğini açıkladı. Bu keşfedilmeyen kısımın büyüklüğü içerisinde yaşayan canlıların çeşitliliği konusunda da hayal gücümüzün uçsuz bucaksız olmasına neden oluyor.

ÇIPLAK GÖZLE GÖRENLERİN SAYISI ÇOK AZ

Sosyal medyada dolaşıma sokulan son videoyu izleyen herkes gerçekliği konusunda şüpheye düştü. Çünkü dünyada bu canlığı çıpğlak gözlerle görenlerin sayısı belki 1 elin beş parmağını geçmez. Ama video gerçek ve böyle bir canlı var.

DENİZ İGUANASI

Videoda Galapagos Adaları'nda bulunan deniz iguanasını suyun yüzeye yakın bölümünde süzülürken görüyoruz. Bildiğimiz iguana görüntüsünün yanında suda daha iyi hareket etmesini sağlayan bazı extra özelliklere sahip.