Dünyada yılanlar öldürmeye başladı... Havalar ısındıkça daha saldırganlaşacaklar... 7 saat içerisinde kadını kara toprağa gönderdi

Dünyanın ısınan havası yılanları daha da saldırgan bir hale getirdi. Toprağın derinliklerinden insanların üzerine fırlıyorlar. Uykusunda yakaladığı kadını 7 saat kıvrandırdıktan sonra öldürdü.

Dünyada yılanlar öldürmeye başladı... Havalar ısındıkça daha saldırganlaşacaklar... 7 saat içerisinde kadını kara toprağa gönderdi

Tüm dünya artan hava sıcaklığı ve küresel ısınmanın yakıcı etkisiyle mücadele ediyor. Sıcak havanın yanında bu sıcaklıkların etkilediği canlıların da kafası karışmış halde. Özellikle yılanlar artan yüzey sıcaklıkları sonucu kendilerini topraktan dışarı fırlatıp insanlara saldırıyor. Yılan ısırığı sonucu yaşanan son ölüm vakası Hindistan'dan geldi.

GEREKLİ TEDAVİYİ GÖREMEDİ

Hindistan'ın Palghar şehrinde 28 yaşındaki bir kadını yılan ısırdı. Genç kadın yetersiz sağlık tesisleri nedeniyle gerekli olan tedaviyi göremedi ve hayatını kaybetti. Bu, Palghar şehrinde son iki ay içinde yılan ısırmasından kaynaklanan ikinci ölüm olarak kayıtlara geçti.

UYKUSUNDA ISIRDI

Genç kadın 27 Temmuz sabahı evinde uyurken bir yılan tarafından ısırıldı. Kurban, ısırıldıktan sonraki 20 dakika içinde tedavi için hastaneye götürüldü. Durumu kötüleşince başka bir hastaneye nakledilmek zorunda kaldı. Burada hastanın zehirlenme belirtisi göstermediğini iddia eden doktorlar hastaya geç kalınmış bir tedavi uyguladı. Hasta birkaç saat daha hayatta kalma mücadelesi verdikten sonra yaşamını yitirdi.

TOPLAM 2 ÖLÜM YAŞANDI

Palghar ilçesinde yılan ısırmasından kaynaklanan ikinci ölüm, yetersiz anti-zehir enjeksiyonları ve sağlık kurumlarının özensiz yaklaşımı sonucu kayıt altına alındı. Hastanelerin bu ihmalkar tutumu, Palghar bölgesinde tedavi gören birçok hastanın hayatını kaybetmesine neden oldu.