Dünyadaki tüm insanlık işte bu sonu mecburen yaşayacak... Herkes kendisini buna hazırlamak zorunda. İşte başlangıç ve son

Dünya üzerinde yaşamış, yaşayan ve yaşayacak olan her insan bu başlangıç ve sonu gördü ya da görecek. Herkes kaçınılmaz olan son için kendini hazırlamalı. Sosyal medyada paylaşılan video bunun tam olarak örneği oldu.

Dünya düzeni basit bir temel üzerini kuruludur. İlk kural ölümlerin ve doğumların hayatın olağan akışında doğal birer fenomen olduğu. İnsan oğlu bu durumu kabullenirse her ikisine adapte süreci o kadar kolay olur.

"BAŞLADIĞI GİBİ BİTEN YOLCULUK"

@derinbirneffess isimli kullanıcı paylaştığı ve insanları derin düşüncelere yönlendirdiği videonun üstüne "Başı ve sonu birbirine benzeyen, başladığı gibi biten yolculuk, insanın hayat yolculuğu. yolun başında ve sonundaki iki kalp, iki zihin; konuşabiliyor olsaydı ne söylerlerdi birbirine?" notunu düştü.

İZLEYENLER DUYGULANDI

Videoda tüm hayatını yaşamış artık ömrünün sonlarında hasta yatağında yatan bir adam ile yanına konulan minik bir bebek yer alıyor. Bebeğin uzanıp adamın kolunu tutması izleyicileri duygulandırırken, birinin herşeyi biterken diğerinin daha yeni başlıyor olması görenleri derin düşüncelere yöneltti.