Dünyanın baş belası olan canlı, ormanın korkunç sürüsünün arasında tek başına kaldı. Koca sürünün hakkından tek başına geldi. Kimse ondan boşuna korkmuyor

Son aylarda dünyada ve Türkiye'de milyonlarca insanın başına bela olan canlı, bu defa dünyanın en ünlü milli parklarından birinde ormanın korkunç sürüsünün arasında kaldığı anlarda kameraya yakalandı. Tam 12 tane kurdun ortasında tek başına kalan ayının görüntüleri yürekleri ağza getirse de korkulan olmadı. Koca sürünün hakkından tek başına geldi. Kurt sürüsü kılına bile zarar veremeden oradan uzaklaştı.

Dünyanın en büyük ve ünlü milli parklarından biri olan Yellowstone Milli Park'ı, ev sahibi olduğu binlerce canlının ilginç karşılaşmaları izleyenleri şaşkına çeviriyor. O karşılaşmalardan biri daha kayda alındı. Görüntüler, izleyenleri hayrete düşürdü. Dünyanın ve Türkiye'nin son aylarda başına bela olan ve milyonlarca insanı mağdur eden ayılardan biri, bu defa başı beladayken görüntülendi. 

Dünyanın baş belası olan canlı, ormanın korkunç sürüsünün arasında tek başına kaldı. Koca sürünün hakkından tek başına geldi. Kimse ondan boşuna korkmuyor - Resim : 1

TEK BAŞINA YOLA GETİRDİ

Çevresinde 12 tane kurt bulunan ayı, etrafındakileri kaçırmaya çalıştı. Görüntüleri yüreği ağzında izleyen seyirciler, kurt sürüsünün bir anda ayıya saldırarak onu parçalayacağını düşünürken ayı, tek başına hepsini kaçırmayı başardı. Devasa yaratığın neden bu kadar korkunç olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Kocaman bir kurt sürüsünü bile tek başına yola getirmeyi başardı.