Yok böyle bir eğlence! Gyro Drop

Güney Kore'nin başkenti Seul'de, Gyro Drop ismi verilen eğlence aleti, eğlenceden çok korku veriyor. İnsanlar buna rağmen uzun kuyruklar oluştururken çoğu deneyimleyen şov esnasında bayılıyor. Kısacası bu alete binmek yürek ister.

Gyro Drop son yıllarda heyecan arayanların mutlaka kullanmak istediği bir eğlence aracı haline geldi. Güney Kore'nin başkenti Seul'de bulunan Gyro Drop, 70 metrelik yükseklikte size unutamayacağınız bir deneyim yaşatıyor.

İlk kısa düşüşte bayılanlar oluyor

Gyro Drop ilk yükselişin ardından tüm misafirlerini ani şekilde 15 metre aşağıya düşürüyor ve hızla dönmeye başlıyor. 70 metre yukarıda yaşanan bu şov sırasında bir çok deneyimci kendisini kaybediyor. Bunun nedeni de vücutlarında aşırı adrenalin nedeniyle korkuya kapılmaları.

Asıl final inişte

Gyro Drop ile 70 metre yükseliğe sakince çıkan kullanıcılar, yukarıdaki hızlı şovun aletin yavaşlaması ile birlikte bittiğini ve aşağıya inmeye başlayacaklarını düşünüyor ancak o sırada büyük sürpriz geliyor. Alet inanılmaz bir hızla aşağıya doğru düşüyor ve son anda aniden duruyor...