Dünyanın en büyük penisi onda! Ünlüler onunla seks yapmak için sıraya giriyor

Dünyanın en büyük penisine sahip olan Jonah Falcon ünlü isimlerin kendisiyle seks yapmak için sıraya girdiğini söyledi. Falcon'un cinsel organı dik durumdayken 13,5 inç, sarkıkken ise 8,5 inç uzunluğunda...

Dünyanın en büyük penisi onda! Ünlüler onunla seks yapmak için sıraya giriyor

'Dünyanın en büyük penisi' olan adam, erkekliğe ilgi duyan ünlülerle seks yaptığını iddia etti.

Jonah Falcon, dünyanın en büyük penisine sahip olduğu için resmi olmayan unvanı elinde tutuyor ve kendisini seks için davet eden ünlülerin bile dikkatini çektiğini söyledi.

Dünyanın en büyük penisi onda! Ünlüler onunla seks yapmak için sıraya giriyor - Resim : 1

Resmi olmayan "dünyanın en büyük penisine sahip" unvanına sahip bir adam, ünlülerin ara sıra seks yapmak için kendisiyle iletişime geçtiğini iddia etti.

ABD merkezli Jonah Falcon'un erkekliğinin dik durumdayken 13,5 inç, sarkıkken ise 8,5 inç uzunluğunda olduğu ifade edildi.

Dünyanın en büyük penisi onda! Ünlüler onunla seks yapmak için sıraya giriyor - Resim : 2

"Hiçbirinin adını vermeyeceğim"

Şimdi, Jonah ünlülerden onlarla seks yapmak için talepler aldığını belirtti.

Podcast sunucusu Alex Guldtands tarafından ünlü insanlarla seks yapıp yapmadığı sorulduğunda, “Evet, bu doğru. Hiçbirinin adını vermeyeceğim. Benimle nasıl iletişim kuracaklarını biliyorlar. İster metin ister e-posta ile. Belki onlarla tanışacağım ve anlaşacağız ya da belki arkadaş olan arkadaşları olacak.Gerçekten beklenecek bir şey, beni duydular. İlgileniyorlar ve benimle iletişime geçiyorlar."

Dünyanın en büyük penisi onda! Ünlüler onunla seks yapmak için sıraya giriyor - Resim : 3

Ancak, daha önce televizyonda mutlu bir şekilde çıplak görünmesine rağmen, iyi donanımlı, hevesli aktör, yetişkin filmleri çekmeyi hiç denemediğini itiraf etti.