Dünyanın en güzel kadını seçilen isimden hayranlarına göğüsleriyle ilgili şok tavsiye: Spor salonuna gerek kalmaz

Dünyanın en güzel kadını seçilen ünlü golfçü Paige Spiranac, göğüslerine bakan hayranlarının daha sağlıklı olacağını iddia ederek, hayranlarının göğüslerine bakmasını tavsiye etti.

Dünyanın en güzel kadını seçilen isimden hayranlarına göğüsleriyle ilgili şok tavsiye: Spor salonuna gerek kalmaz

Dünya genelinde geniş bir kitle tarafından tanınan ünlü Paige Spiranac, gerek pozlarıyla gerekse de açıklamalarıyla gündem yaratmaya devam ediyor. Ünlü isin hayranlarına yönelik son tavsiyesi ise herkesi şok etti.

Dünyanın en güzel kadını seçilen isimden hayranlarına göğüsleriyle ilgili şok tavsiye: Spor salonuna gerek kalmaz - Resim : 1

“Göğüslerime bakan uzun yaşar”

Paige Spiranac, göğüslerine bakan hayranlarının daha sağlıklı olacağını iddia ederek, “Beni takip edin. Sağlıklı bir şekilde 2023 hedeflerine ulaşabileceksiniz. Göğüslerime bakanların spor salonuna gitmesine gerek bile yok. 10 dakika baksanız bu sizi zinde tutmaya yetecektir” dedi.

Dünyanın en güzel kadını seçilen isimden hayranlarına göğüsleriyle ilgili şok tavsiye: Spor salonuna gerek kalmaz - Resim : 2

Hasta olduğunu açıklamıştı

Güzel isim geçtiğimiz günlerde hayranlarına kötü bir haber vermişti. Uzun süreden bu yana paylaşım yapmamasının sağlık sorunlarıyla ilgili olduğunu dile getiren Paige Spiranac, göğsünde bir yumru tespit edildiğini ve hemen tedavisine başlandığını açıklamıştı.