Dünyanın en ilginç doğum günü partisi Türkiye'de yaşandı. Parti davetlilerinin hepsi aynı zamanda ev sahibiydi. Onları görenler gözlerine inanamadı

Türkiye'de kaydedilen görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dünyanın en ilginç doğum günü partisini düzenleyen kişi, o anları kaydederken kahkahalara boğuldu. Partinin davetlileri ise ne arkadaşları ne de ailesiydi. Tek davetliler, aynı zaman aynı evi paylaştığı evcil hayvanlarıydı. Onları görenler gözlerine inanamadı. Adamın, üzerinde mum yaktığı mini kekin etrafında yavru yılan, kertenkele, iki kurbağa ve örümcek duruyordu.

Türkiye'de kaydedilen görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Daha önce bu ülkenin sınırları içerisinde hiçkimse böyle bir doğum günü partisi görmemişti. Doğum günü partisi kutlamak isteyen genç adam, aynı zamanda o anları kayda da aldı.

TEK DAVETLİLER ONLAR

Cam bir masanın üzerinde mum yakılmış mini bir kek ve etrafında pek çok insanın bakamayacağı kadar korkacağı canlılar duruyordu. Evcil olan bu canlıların öylece kekin etrafında toplanması  da oldukça tuhaftı. Partinin tek davetlileri olan bu canlılar, yavru yılan, kertenkele, iki kurbağa ve örümcekti. Onları görenler gözlerine inanamadı.