Dünyanın en iyisi rekorlara doymuyor! Tarihe geçen üçüncü futbolcu oldu!

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Arjantin’in Curaçao ile oynadığı hazırlık maçında 3 gol atarak milli takım kariyerindeki 102’inci golünü atarak 100 gol barajını aşan üçüncü futbolcu oldu.

Dünyanın en iyisi rekorlara doymuyor! Tarihe geçen üçüncü futbolcu oldu!

Arjantin ile Curaçao arasında oynanan hazırlık maçın Lionel Messi damga vurdu. Başarılı futbolcu Lionel Messi, kariyerine bir rekor daha ekledi.

Geçen hafta Arjantin'in, Panama'yı 2-0 yendiği dostluk maçının 89. dakikasında fileleri havalandırarak kulüp ve milli takım kariyerinin 800. golüne imza atan Messi, dün oynanan Curaçao maçında hat-trick yaptı.

Dünyanın en iyisi rekorlara doymuyor! Tarihe geçen üçüncü futbolcu oldu! - Resim : 1

100 GOL BARAJINI AŞTI

Messi, Arjantin'in 7-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanan Curaçao müsabakasında hat-trick yaparak milli takım kariyerinde 100 gol barajını aşmayı başardı.

Santiago del Estero kentindeki Unico Madre de Ciudades Stadı'nda oynanan karşılaşmada Arjantin'e galibiyeti getiren gollerini, 20. 33. ve 37. dakikalarda Messi, 23. dakikada Nicolas Gonzalez, 35. dakikada Enzo Fernandez, 78. dakikada Angel Di Maria ve 87. dakikada Gonzalo Montiel kaydetti.

Dünyanın en iyisi rekorlara doymuyor! Tarihe geçen üçüncü futbolcu oldu! - Resim : 2

ÜÇÜNCÜ İSİM OLDU

Bu maçın ardından milli formayla gol sayısını 102'ye çıkaran Messi, Portekizli Cristiano Ronaldo (122) ve İranlı Ali Daei'nin (109) ardından 100 gol barajını aşan 3. oyuncu oldu.