Dünyanın en kinci canlısı usul usul gelip rakibinin gövdesini ortadan ikiye ayırdı. Vücudu kesilmesine rağmen canlı kaldı

Dünyanın en kinci canlıları arasında yer alan bir karga usul usul gelip kertenkelenin arkasına sinsice pustu. Gagasıyla kertenkeleye hamlede bulunan karga hayvanın vücudunu ortadan ikiye ayırdı. Görüntülerin devamında kertenkelenin kesilen kısmının canlı kaldığı ve hareket ettiği görüldü. Videoyu izleyen kullanıcılar hayretler içerisinde kaldı.

Doğanın en kinci canlılarından biri olarak bilinen karga aynı zamanda vahşiliğiyle de tanınıyor. Birçok hayvanı yaralayabilecek güce sahip olan karga bu defa bir kertenkeleyi hedef aldı. Sürüngenin arkasından usul usul yaklaşan karga gagasıyla hayvanın vücudunu ortadan ikiye ayırdı.

İZLEYENLER HAYRETE DÜŞTÜ

Gövdesinin bedeninden ayrılmasıyla beraber canlı kalması izleyen herkesi hayrete düşürdü. Kertenkeleler, ototomiye başvuran en meşhur canlılardır. Birçok kertenkele, yırtıcılardan kaçmak için bedenlerinin bir kısmını bırakır, bu kısımda koptuktan sonra da kıpırdamaya devam eder.