Dünyanın en korkunç hayvanlarından bir tanesi çalılıkların arasından size bakıyor. Onu görebiliyor musunuz?

Dünya üzerinde yaşayan en korkunç ve vahşi hayvanlardan biri çalılıkların arasında yavaş yavaş ilerlerken bir anda fark edildiğini anlayıp durdu. Kamerasını hazırlayan bir turist bu anı kaçırmayıp hemen ölümsüzleştirdi.

Dünyanın en korkunç hayvanlarından bir tanesi çalılıkların arasından size bakıyor. Onu görebiliyor musunuz?

Aslanlar, Afrika savanasının kuru, alçakta yatan otlarıyla uyum sağlama yeteneğine sahiptir; bu özellik, avlarına kolayca ve gizlice yaklaşmalarını sağlar. Güney Afrika'daki Kruger Ulusal Parkı'ndaki turistler, çimlerin arasında yürüdüğü için yalnız bir aslanı fark etmeyi başardılar.

"ORADA DURMUŞ BİZİ İZLİYOR"

Trist grubundan Peter Hall, "Yavaşça ilerlerken, o [aslan] çimenlerin arasında yürürken gözümüze çarpan bir hareket fark ettik. Orada durduk ve bir süre yürümeyi bırakıp orada oturmuş bizi izlerken o fotoğrafı çektim. Uzun bir lens ile iyi bir resim elde edebilirim. En az 50 metre uzaktaydı. Ama Tshokwane yakınlarındaki Central Kruger Park'ı çevreleyen manzaraya bu kadar mükemmel uyum sağlaması hoşuma gitti." dedi.

Hall, Johannesburg, Güney Afrika'da yaşayan profesyonel bir sanatçıdır. Sık sık güzel çalışmasına vahşi yaşamı dahil eder.