Dünyanın en korkunç videosu yayınlandı. Kırmızı uyarı var, izlerken dikkat! Kadın vahşi doğada açtan indi ve sonrası felaket

Safariye giden aile, araçlarıyla dünyanın en yırtıcı hayvanlarının olduğu ormandan geçerken hayatlarındaki en korkunç anı yaşayacaklarını bilmiyordu. Bu olayın kamera kaydı olmasaydı, kimse böyle bir anın yaşandığına inanamazdı. Yavaşlayan arabadan inen kadın, şoför tarafından yürüdü. Kapı açıldı, kadın tam bir şeyler söyleyecekti ki arkasından bir aslan geldi ve kadını pençeleriyle tuttuğu gibi ormana götürdü. Bir anda herkes o yöne koşmaya başladı.

Dünyanın en korkunç kamera görüntülerinden biri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra binlerce kez izlenme aldı. Kameranın ne kadar iyi bir icat olduğunu bir kez anımsatan video, eğer kaydedilmemiş olsaydı, böyle bir olayın yaşandığına kimse ikna edilemezdi. Yaşanan ilginç ve aynı zamanda korkunç an, kısa sürede viral oldu. 

Dünyanın en korkunç videosu yayınlandı. Kırmızı uyarı var, izlerken dikkat! Kadın vahşi doğada açtan indi ve sonrası felaket - Resim : 1

KADINI PENÇELERİYLE YAKALADI

Çin'de çekildiği iddia edilen görüntülerde, safariye çıkan bir aile arabasıyla ormanda ilerleken bir anda yavaşladı ve ön koltuktan bir kadın inerek şoförün kapısının olduğu tarafa geçti. şoförün kapısı da açıldı ve kadın bir şeyler söylemeye hazırlanırken bir anda beklenmedik bir saldırıya uğradı. Ormanın içinden gelen aslan, kadını yakaladığı gibi ormanın içine doğru götürdü. Arabadan aile üyeleri hızla indi ve çevredekilerle beraber kadının peşinden doğru gittiler.