Dünyanın en korkunç yılan görüntüleri yayınlandı... Bakmadan önce en az 2 kere emin olduğunuza inanın öyle izleyin

Havaların ısınmasıyla birlikte dünyanın dört bir yanında herkesi alarma geçiren yılan popülasyonlarının artışı, ilginç olayların da yaşanmasına neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde çekilen bir video sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüleri izleyenler şaşkına döndü. Ağacın dibinde dinlenmek isteyen adamın gömleğinin içinden giren yılan, korku dolu anlara neden oldu.

Yılanlar, zehirli ya da zehirsiz olmaları fark etmeksizin milyonlarca insanın en çok korktuğu hayvanlardan biridir. Öyle ki bazı insanlar onları canlı halde görmeyi bırak fotoğrafını bile görmeye tahammül edemeyebilir. Ancak hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte dünyanın dört bir yanında yılan sayılarının arttığı uzmanlar tarafından açıklanıyor. Durum böyle olunca da insan-yılan karşılaşmaları da artıyor. Son dönemde sosyal medyada ya da haber kanallarında sık sık örnekleri yaşanıyor. Son gelen görüntüler, yaşanan olayların en korkunçlarından biri oldu. Ağaç dibinde dinlenmek isteyen adamın gömleğinin içinden yılan girdi. 

Dünyanın en korkunç yılan görüntüleri yayınlandı... Bakmadan önce en az 2 kere emin olduğunuza inanın öyle izleyin - Resim : 1

ZEHİRLİ BİR YILANDI

Videoda bir ağacın altında oturan bir adam görüldü. Şaşırtıcı bir şekilde, yılanın kafası adamın giydiği gömlekten dışarı fırladı. Aniden yılan gömleğin içine girdi. Zehirli yılan gömleğinin içine dolandığı için adam aşırı derecede korkmuş görünüyordu. Diğer bazı kişilerin adamdan hareket etmemesini istediği duyuldu. Ayrıca gömleğinin düğmelerini açmasını istediler. Aralıklarla, yılan gömleğinin içinde hareket ederken adam oldukça korktu. Çevredekiler adamın gömleğini açmasına yardım etti ve yılanın tıslama sesi net bir şekilde duyuldu. Yılanın zehirli olması, adam için büyük bir tehlikeydi ancak adam sağ salim yılandan kurtulmayı başardı. 

Dünyanın en korkunç yılan görüntüleri yayınlandı... Bakmadan önce en az 2 kere emin olduğunuza inanın öyle izleyin - Resim : 2