Dünyanın en muhteşem canlılarından biri... Büyük kış uykusuna yatmadan son kez görüntülendi. Gerçekten harika

Dünyanın en muhteşem canlılarından biri olan devasa büyüklükteki vahşi ayılar, kış uykusuna hazırlanırken son kez bir doğa fotoğrafçısının kamerasına yakalandı. Yağmurun altında durup etrafa bakınırken görülen ayının karesi görenleri hayran bıraktı.

Dünyanın en muhteşem canlılarından biri... Büyük kış uykusuna yatmadan son kez görüntülendi. Gerçekten harika

Son dönemde dünyanın korkulu rüyası haline gelen vahşi ve devasa büyüklükteki ayılar, kış uykusu için yavaş yavaş inlerine çekilmeye başladı. Dışarıdaki son günlerini yaşayan ayılardan biriini yakalayan doğa fotoğrafçısı, hayran bırakan bir ayı fotoğrafı paylaştı. Yağmurda durup etrafına bakan ayı gerçekten çok büyük ve korkutucu göründü. Daha sonra öğle yemeği yakalamak için bu pençeleri kullanmak üzere nehre gitti. 

Dünyanın en muhteşem canlılarından biri... Büyük kış uykusuna yatmadan son kez görüntülendi. Gerçekten harika - Resim : 1

YARIM TON AĞIRLIĞINDA

Doğa fotoğrafçısı, ayının muhtemelen yaklaşık 450 kilogram ağırlığında olduğunu tahmin ediyor. Kendini tok tutacak kadar balık alabilmek için bütün gün balık tutması gerekiyordu. Video binlerce kez izlenirken, 3 bine yakın yorum aldı. Bir yorumcu, "Bu şimdiye kadar gördüğüm en ayı görünümlü ayı" dedi.