Dünyanın en ölümcül ağacı... Takır takır can alıyor... 4 kişiyi daha öldürdü. Kimseye acıması yok

Güney Carolina'da bulunan ve dünyanın en ölümcül ağaçları arasında gösterilen Meşhur 'Dul Yapıcı' Ağacı Dört Can Daha Aldı. Kimseye acıması olmayan bu yok edici ağaç tehlike saçmaya devam ediyor.

Dünyanın en ölümcül ağacı... Takır takır can alıyor... 4 kişiyi daha öldürdü. Kimseye acıması yok

Güney Carolina'da bulunan ve dünyanın en tehlikeli ağaçları arasında yer alan  Meşhur 'Dul Yapıcı'  dehşet saçmaya devam ediyor. Dört kişinin daha hayatını elinden alan meşhur 'Dul Yapıcı' ağacı tehlike saçmaya devam ediyor. 

Cumartesi günü erken saatlerde, Cadillac SUV araçlarının Güney Carolina'daki James Adası'nda dar bir yoldan çıkıp "The Widowmaker" olarak bilinen yerel bir ağaca çarpması sonucu dört kişi hayatını kaybetti. Kaza, gece saat 01.00'den kısa bir süre sonra erken saatlerde, yolun tehlikesi ve ölümcül ağacın meşum varlığıyla ünlü bir bölümünde meydana geldi.

4 KİŞİ DAHA CANINDAN OLDU

Çarpışma anında emniyet kemerini takmayan SUV'da bulunan 4 yolcu, trajik bir şekilde araçtan fırlayarak, yaralanarak hayatını kaybetti. Yetkililer henüz kimliklerini kamuoyuna açıklamadı. Yaşanan talihsizliğin ortasında şans eseri, yine emniyet kemerini takmayan araç sürücüsü de kazadan ağır yaralı da olsa mucizevi bir şekilde kurtuldu. Sürücü, tedavi için derhal yerel bir hastaneye nakledildi.

Bu yürek burkan olayla ilgili soruşturma ilerledikçe, ilk raporlar kazaya başka hiçbir aracın karışmadığını gösteriyor. Şu aşamada kolluk kuvvetleri kazayla ilgili herhangi bir suç duyurusunda bulunmadı.

 

Dünyanın en ölümcül ağacı... Takır takır can alıyor... 4 kişiyi daha öldürdü. Kimseye acıması yok - Resim : 1

KÖTÜ ŞÖRETLİ 'DUL YAPICI' AĞACI DEHŞET SAÇIYOR

James Island County Park'ın güneyinde yer alan kaza alanı, yoğun ağaçlarla çevrili, iki şeritli dar yapısıyla karakterize ediliyor. Bu ağaçların arasında, yıllar geçtikçe kötü bir üne kavuşan kötü şöhretli "Dul Yapıcı" da bulunuyor. Güneye giden araçlar için bir virajın başlangıcında yer alan ağaç, reflektörler ve yolun tehlikelerini hatırlatan takma adını taşıyan bir tabela ile süslenmiştir. Bu bölgedeki hız sınırı, bu bölgenin tehlikeli doğasının altını çizen bir ihtiyati tedbir olarak 40 mil/saat (64 km/saat) olarak belirlenmiştir.

Bu feci olay, özellikle tehlikeli koşullarıyla bilinen bölgelerde karayolu güvenliği önlemlerinin öneminin kasvetli bir hatırlatıcısı olarak hizmet ediyor. Yerel halk dört kişinin kaybının acısını çekerken, yolun bu kötü şöhretli bölümünde bu tür trajedilerin önlenmesi için alınan önlemlere ilişkin sorular da devam ediyor.

 

Dünyanın en ölümcül ağacı... Takır takır can alıyor... 4 kişiyi daha öldürdü. Kimseye acıması yok - Resim : 2