Dünyanın en pahalı futbolcusu gemileri yaktı! O sözlerle ayrılığa açık kapı bıraktı!

Paris Saint Germain'in Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e elenmesi sonrası Kylian Mbappe'den çok konuşulacak açıklamalar geldi. Takımdaki geleceği için konuşan Mbappe, "Bu sezon benim için önemli olan tek şey ligi kazanmak ve sonra göreceğiz" diyerek ayrılığa açık kapı bıraktı.

Dünyanın en pahalı futbolcusu gemileri yaktı! O sözlerle ayrılığa açık kapı bıraktı!

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan Şampiyonlar Ligi'nde heyecan son 16 Turu heyecanı devam ediyor.

PSG VEDA ETTİ

Bu doğrultuda kupanın favorileri arasında yer alan Messi ve Mbappe'li Paris Saint-Germain (PSG) takımı, ilk maçta 1-0 yenildiği Alman ekibi Bayern Münih'e 2-0 yenilerek kupaya veda etti. 

Dünyanın en pahalı futbolcusu gemileri yaktı! O sözlerle ayrılığa açık kapı bıraktı! - Resim : 1

MBAPPE'DAN ÇARPICI SÖZLER

Maçın ardından açıklamalarda bulunan takımın genç yıldızı Kylian Mbappe, geleceği hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. 

Mbappe, "Yine bir hayal kırıklığı. Ne zamana kadar? Bilmiyorum, şimdiye kadar bu sezondan bahsediyorum , en önemli şey bu, başka hiçbir şey umurumda değil, harika bir takıma karşı kaybettik, şimdi ligdeyiz ve kazanmayı umuyoruz" dedi.

Dünyanın en pahalı futbolcusu gemileri yaktı! O sözlerle ayrılığa açık kapı bıraktı! - Resim : 2

TAKIMDAN GİDECEK Mİ?

Takımdaki geleceği için konuşan Mbappe, "Geleceğimi yeniden düşünürsem? Hayır, hayır... Sakinim, bu sezon benim için önemli olan tek şey ligi kazanmak ve sonra göreceğiz" diyerek ayrılığa açık kapı bıraktı.

DÜNYANIN EN PAHALISI

Transfermarkt'a göre dünyanın 180 milyon Euro ile en pahalı futbolcusu olan Mbappe, PSG formasıyla bu sezon 31 maça çıktı. 24 yaşındaki Fransız futbolcu bu maçlarda 30 gol attı, 8 asist yaptı.