Dünyanın en saldırgan canlılarından birini hiç kimse böyle görmedi. Görende gözlerine inanamayıp iki kere baktı. Sırtında taşıdı, sarıldı, çiçekleri kokladı. 

Türkiye ve tüm dünyanın korkulu rüyası haline gelen ayılar, boyutları ve güçlü bedenleriyle herkesi tedirgin ediyor. Geçim kaynakları, evleri ve çöpleri yakıp yakın yaratıklardan kaçan insanlar, onların 5 metre yakınına bile yaklaşamıyor. Ancak bir kadının ayı ile çektiği görüntüler, sosyal medyada büyük olay yarattı. Kadın, ayının sırtına binip gezdi, ona sarıldı, öptü. Ayı ise sevgi gösterilerine karşılık vermekten çekinmedi.

Yetkililerin, Türkiye'de ve dünyada popülasyonlarının arttığını bildirdikten sonra sık sık insan-ayı karşılaşmalarının arttığı görüldü. Pek çok evi, arı kovanlarını, küçükbaş hayvanları ve çöpleri talan eden ayıların, aç kaldıklarında çok saldırgan oldukları biliniyor.

Dünyanın en saldırgan canlılarından birini hiç kimse böyle görmedi. Görende gözlerine inanamayıp iki kere baktı. Sırtında taşıdı, sarıldı, çiçekleri kokladı.  - Resim : 1

ÇİÇEK KOKLADI

Dünyanın en korkunç hayvanlarından biri olan ve saldırılarının pek çoğunun ölümle sonuçlandığı bilinen ayılardan biri, izleyenleri şaşkına çevirdi. Güzel bir kadını sırtında taşıyan ve kadının sevgi gösterilerine yanıt veren ayının görüntüleri büyük ilgi gördü. Kadın önce sırtına bindi, ardından ona sarıldı ve öptü. Ayı ise o romantik anlarda, çiçek kokladı. O görüntüler, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra binlerce kez izlendi. 

Dünyanın en saldırgan canlılarından birini hiç kimse böyle görmedi. Görende gözlerine inanamayıp iki kere baktı. Sırtında taşıdı, sarıldı, çiçekleri kokladı.  - Resim : 2