Dünyanın en sinirli yaratıkları kocaman cüsseleriyle ormanın içinden sürü halinde koşmaya başladı. Yüzlercesi tozu dumana katarak yola fırladı

Dünyanın en sinirli canlıları olarak bilinen bizonlar, ormanın içinden kalabalık bir sürü halinde koşmaya başlayınca tozu dumana kattılar. Hemen yaşam alanlarının yanında olan otoyola çıkan yüzlerce bizon, araçları durdurdu ve yolu tamamen işgal etti. Onu görünce duran araçlar onların geçmesini bekledi. Ancak ormandan koşarak gelen bizonların sonu yok denilecek kadar kalabalık bir gruptu.

Yaşadıkları bölgede bulunan yetkililerin ziyaretçileri yaklaşmamaları konusunda sık sık uyardığı bizonlar, bu defa ormanlık alandan sürü halinde koşarak yola çıkarken görüldüler. Yüzlerce devasa bizon ve yavru bizonların koşarak geldiği sürü, trafiğe aldırmadan yola çıktı ve trafiği tamamen durdurdu. Sürücüler, korkularından tek bir adım bile ilerleyemedi. Ancak bizonların ormanlık alandan koşarak geldikleri sırada tozu dumana kattıkları görüldü.

Dünyanın en sinirli yaratıkları kocaman cüsseleriyle ormanın içinden sürü halinde koşmaya başladı. Yüzlercesi tozu dumana katarak yola fırladı - Resim : 1

DÜNYANIN EN SİNİRLİ CANLILARINDAN BİRİ

Dünyanın en sinirli hayvanlarından biri olarak bilinen bizonlar, insanlar için büyük tehlike oluşturuyor. Yetişkin hali yaklaşık 1 ton olan bu canlılar, onları sinirlendirecek en ufak bir harekette tüm güçleriyle saldırıyorlar. Aynı zamanda iri cüsselerine rağmen oldukça hızlı koşan bu yaratıklardan kaçmakta hiç kolay değil. Bu sebeple özellikle milli parkların bizon bölgelerinde uyarı levhaları bulunuyor.