Dünyanın en tehlikeli canlısı olan dev yılanın yanından mızraklı elleriyle ağır ağır korkusuzca giden hayvan şaşırttı

Vahşi doğanın en tehlikeli canlılarından biri, balta girmemiş ormanın derinliklerinde ilginç bir an yaşadı. Ağır ağır yaklaşan uzun pençeli canlı yaptığı hareketle izleyen herkesin nefesini tutmasına neden oldu.

Vahşi doğa her an birbirinden farklı inanılmaz olayların yaşandığı bir yer. Bazı şanslı zamanlarda araştırmacıların ya da yürüyüşçülerin kameralarına bu mucizevi anlardan bazıları takılabilir. Bu video da o inanılmaz anlardan sadece biri.

UZUN PENÇELERİYLE AĞIR AĞIR YAKLAŞTI

Uzunluğu ve genişliğiyle yetişkin bir insanı tek lokmada yutabilecek olan dev piton kendi halinde ormanın derinliklerinde sürünürken. Sanki etrafında olan olaylardan tamamen habersiz olan tembel hayvan uzun pençelerini yere vura vura yılana yaklaştı.

ÜSTÜNE BASARAK GEÇTİ

Ağır haraket etme özelliği yüzünden tembel hayvan adını alan bu canlı, yolunda ilerlerken yılanın etrafından geçmek yerine büyük bir cesaretle yılanın kafasına basarak karşıya geçti.

CESUR MU, DALGIN MI?

İzleyenlerin nefeslerini tuttuğu bu anlarda Tembel hayvanın çok cesur bir canlı olduğunu düşünenler kadar, etrafının farkında bile olmayacak kadar dalgın olduğunu düşünenlerde var.