Dünyanın en tehlikeli yaratığının yüzerken suyun altında nasıl göründüğü kayda alındı. İzleyenler bunu nasıl yaptığına akıl sır erdiremedi

Dünyanın en tehlikeli yaratığının yüzerken suyun altında nasıl göründüğü kayda alındı. Çoğunlukla suyun yüzeyinde sadece kafası görülen timsahların suyun altında vücudunun şeklini merak edenler bu görüntüyü izledi. İzleyenler, yaptığı hareketi görünce nasıl bu şekilde suyun üzerinde durduğuna akıl sır erdiremedi.

Dünyanın en korkunç yaratıklarından biri olan timsahlar, hem suda hem de karada yaşayan nadir türlerden biridir. Ancak her iki taraf içinde korkunç bir avcıdır. Timsahlar, suyun yüzeyinden başlarının bir kısmını çıkarıp yüzmeleriyle bilinir, vücutlarının geri kalanı suyun içindedir. Peki, suyun içinde kalan vücutları suyun altında nasıl görünüyor, daha önce hiç gördünüz mü? Yavru bir timsahın suyun altında yüzerken nasıl göründüğünü kayda alan bir belgeselci, o anları sosyal medyada paylaştı. İzleyenler, nasıl bu şekilde durduğunu görünce şaşkına döndü. 

Dünyanın en tehlikeli yaratığının yüzerken suyun altında nasıl göründüğü kayda alındı. İzleyenler bunu nasıl yaptığına akıl sır erdiremedi - Resim : 1

SUYUN ALTINDAKİ TİMSAH NASIL GÖRÜNÜR?

Yavru timsah vücudunu uzatmış bir şekilde yüzerken bir anda vücudunu aşağı doğru uzatıp bir insan gibi dimdik suyun içinde durdu. Görenler şaşkına döndü. Bazı kullanıcılar, kendilerinin suyun altında bu şekilde durduğunda battığını, ancak timsahın hiç hareket etmeden bu şekilde durduğunda nasıl batmadıklarını sorguladı. Ancak birkaç kullanıcı, timsahın vücut şeklinin ve yapısının bu duruma müsait olduğunu yazdı.