Dünyanın en tehlikeli yırtıcılarından biri hiç ama hiç beklenmedik sularda ortaya çıktı. Onu görenler acil telefonlarına sarıldı.

Dünyanın en tehlikeli yırtıcılarından biri hiç ama hiç beklenmedik sularda ortaya çıktı. Evlerinde timsah görünce polise ihbarda bulundular. Güneşlendiği sırada gelen polis ekiplerini gören timsah hemen harekete geçti. Polislerin gelmesi bile timsahın kaçması için yetti.

Dünyanın en tehlikeli yırtıcılarından biri hiç ama hiç beklenmedik sularda ortaya çıktı. Onu görenler acil telefonlarına sarıldı.

Dünyanın en tehlikeli yırtıcılarından biri hiç ama hiç beklenmedik sularda ortaya çıktı. Evlerinde timsah görünce polise ihbarda bulundular. Güneşlendiği sırada gelen polis ekiplerini gören timsah hemen harekete geçti. Napoli Polis Departmanı sosyal medyada, memurların "Moorings Körfezi'ndeki bir sakinin iskelesinde güneşlenen bir timsahla ilgili çağrıya" yanıt verdiğini söyledi. Polis, sürüngen şüphelinin gözaltına alınmadığını söyledi. Gönderide "Timsah polisleri görünce kaçmaya karar verdi" yazıyordu.

Dünyanın en tehlikeli yırtıcılarından biri hiç ama hiç beklenmedik sularda ortaya çıktı. Onu görenler acil telefonlarına sarıldı. - Resim : 1

BAZI TAVSİYELERDE BULUNDU

Polis, timsahların uğrak yeri olan bölgelerde yaşama konusunda bazı tavsiyelerde bulundu. Polis, "MyFWC Florida Balık ve Yaban Hayatı ve NPD, asla bir timsah beslememenizi ve bir timsah görürseniz mesafenizi korumanızı hatırlatmak istiyor. Yalnızca belirlenmiş yüzme alanlarında gündüz saatlerinde yüzün. Evcil hayvanları tasmalı ve sudan uzak tutun." yazdı.