Dünyanın en tuhaf ikilisi bir araya geldi. Kendisine yaklaşan canlıya tepki veren yengeç bile olanlara şaşırdı. Kimse akıl sır erdiremedi

Dünyanın en tuhaf ikilisi bir araya geldi. İkilinin ilginç görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Yengeci yakından incelemek için yanına kadar yaklaşan kedi, tam yengecin kıskaçlarının tadına bakacaktı ki, dünyanın en hızlı reflekslerinden birine sahip olan kendi, milisaniyeler içinde kendisini geri çekti. Görüntüleri izleyenler, kedinin refleksine akıl sır erdiremedi.

Dünyanın en tuhaf ikilisi, kedi ve bir yengeç bir araya geldi. O anlar saniye saniye kayda alındı. İkilinin ilginç görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi topladı. Bir kedinin reflekleri ne kadar iyi olabilir hiç düşündünüz mü? Örneğin, ortalama insan tepki süresi yaklaşık 250 ms'dir. 

OLAĞANÜSTÜ OLDUĞUNUN KANITI

Kedilerin zaman zaman başka bir gezegenden geldikleri söylenir. Oldukçatuhaf karakter özellikleri ve hareketleriyle insanların böyle düşünüyor olması çok da tuhaf değildir. Kediler, diğer hayvanlara göre, çok daha ilgi çekici canlılardır. Bu görüntülerde ise kedinin nasıl bir reflekse sahip olduğu gözler önüne serildi. Yengece yaklaştığı sırada ani bir hızla yengecin kendisine doğru uzattığı kıskaçları fark edip kafasını çekti. Görüntülerde kedinin tepki süresinin olağanüstü olduğunun bir başka kanıtı: yaklaşık 20-70 milisaniye.