Dünyanın en zehirli iki yılanı çalılıkların arasında büyük kapışma yaptı. O anda garip bir şey oldu. Görenlerin beynine görüntü gitti geldi

Çalılıkların arasında karşılaşan dünyanın en zehirli iki yılanı büyük bir mücadeleye girişti. Video kaydı sosyal medyada binlerce kez izlendi. Gören herkes kazananın kim olacağını en başından tahmin etmişti.

Dünyanın her yeri zehirli canlılarla dolu ama hem türkiye de hem de dünya da sayıları çok fazla olan iki yılan türü var ki bunlardan herhangi biriyle karşılaştığınızda yanlış yaptığınız herhangi bir hareket sizi ölüme sürükleyebilir.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada dolaşıma giren ve izleyen herkesin tüm saniyeleri büyük bir gerilimle takip etti. İzeyenlerin dudak ısırarak takip ettiği video iki ölümcül zehre sahip yılanların mücadelesini konu ediniyor.

ZEHRİNİ AKITTI AMA İŞE YARAMADI

Avustralya'da bir yolun kenarında yılanları gören adam hemen telefonunun kamerasını açtı. Kırmızı karınlı kara yılanı ısırdığı kahverengi yılanı yutmaya çalışıyordu. Kırmızı karınlıdan daha küçük bir boyuta sahip olan kahverengi yılan tüm gücüyle saldırıp kırmızı karınlıyı sıkmaya başladı. Aldığı darbelerden hiç etkilenmediği görülan kırmızı karınlı kara yılanı büyük bir ziyafet çekmiş gibi görünüyor.