Dünyanın en zeki canlılarından biri onlar... Aç kaldıklarında buldukları yöntem görenlere 'yok artık' dedirtti. Onlara karada ölüm yok

Dünyanın en zeki canlılarından biri olan filler, aç kaldıklarında kendilerine zaman için öyle bir yöntem geliştirdiler ki, görenler 'yok artık' dedi. Onlara resmen karada ölüm yok. Aç kaldıklarında, bulundukları bölgedeki yollardan geçen şeker kamışı kamyonlarından haraç alıyorlar. Kamyonların önüne geçerek şeker kamışı verene kadar yerlerinden kımıldamıyorlar. Rüşvetlerini alınca ise yoldan çekilip kamyona müsaade ediyorlar.

Fillerin, aç kaldıklarında karınlarını doyurmak için zaman içinde geliştirdikleri yöntem, onların ne kadar zeki canlılar olduklarını bir kez daha gösterdi. Fillerin bu yöntemlerini görenler 'yok artık' dedi. Onlar bu dünyada aç kalmazlar, onlara karada ölüm yok.

KAMYONLARIN ÖNÜNÜ KESİYORLAR

Yaşadıkları bölgeden geçen şeker kamışı kamyonlarını tanıyan filler, yolda kamyonların önünü kesiyorlar. Şeker kamışı kamyonundan kendilerine 'ikram edilenleri' görünce yolu açıp kamyonların geçmesine izin veriyorlar.