Dünyanın en zeki kadını... Yaptığı tek bir hamle ile beyni geri olan hırsızı boşa düşürdü. Helal olsun sana

Dünyanın en zeki kadınının görüntüleri hayran bıraktı. Motoruyla yanına kadar gelen hırsıza yaptığı hamle, kadın kadar zeki olmayan hırsızı boşa düşürdü. Hırsız, motorunu bırakıp kadının çantasını kapmaya çalışınca kadın hemen hırsızın motoruna yöneldi. Çantasını çalmaya çalıştığı kadının motoruna yöneldiğini gören hırsız, çantayı kapmak ve motorunu kurtarmak arasında kalınca motorunu seçip gitti, zeki kadın ise çantasını alıp yoluna devam etti.

Dünyanın en zeki kadınının görüntüleri, kayda alındı. Kadının yaptığı akıllıca hareket, izleyenleri hayran bıraktı. Çantasını çalmak isteyen hırsızı resmen çıldırtan kadının videosu helal olsun dedirtti. 

Dünyanın en zeki kadını... Yaptığı tek bir hamle ile beyni geri olan hırsızı boşa düşürdü. Helal olsun sana - Resim : 1

HIRSIZI BOŞA DÜŞÜRDÜ

Kadın, çantasını çalan hırsızla boğuşunca çantasını yere düşürdü. Tam hırsız çantasına yönelince o da hırsızın motoruna doğru hamle yaptı. Hırsız, kadının motorunu çalmaya çalıştığını görünce çantayı boşverip motoruna yöneldi. Kadın tekrar çantasına hamle yapınca hırsız çantayı da bırakmak istemedi. Zeki kadın, son bir kez motora hamle yapınca hırsız kadınla baş edemeyeceğini anlayarak motoruna binip oradan uzaklaştı. Kadın, ise çantasını yerden alıp yoluna devam etti. O anlar, sosyal medyada binlerce kez izlendi.