Dünyanın kabusu yaratık, ormanın içinden araçlarıyla geçen ailenin yolunu kesip öylece bekledi. Ardından yaptıkları hareketi görenler gözlerine inanamadı

Tüm dünyada milyonların kabusu haline gelen ayılar, bu defa Romanya'da ormanın içinde araçlarıyla ilerleyen bir ailenin önünü kesti. Ayı sürüsü, dakikalarca aileyi inceledikten sonra zararsız olduklarını anlayınca onlara el sallayarak yolu açtılar. Oldukça tehlikeli olan bu yaratıkların yaptıkları bu uysal hareketi görenler, gözlerine inanamadı.

Tüm dünyada ve Türkiye'de popülasyonları artan ayılar, sık sık insanların bulundukları alanları ziyaret ederek yiyecek arama maksadıyla çevreye büyük zarar vermişti. Devasa yaratıklar, milyonların kabusu oldu. Yiyecek aramak için her şeyi yapan bu canlılar aynı zamanda oldukça güçlü oldukları için onlarla karşılaşmak çoğu zaman insanlar için ölümcül olabilir. Ancak bu defa Romanya'da bir ayı sürüsüyle karşılaşan aile, çok ilginç bir olay yaşadı. 

Dünyanın kabusu yaratık, ormanın içinden araçlarıyla geçen ailenin yolunu kesip öylece bekledi. Ardından yaptıkları hareketi görenler gözlerine inanamadı - Resim : 1

İZLEYENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Romanya'da ormanın içinde araçlarıyla ilerleyen bir ailenin önünü kesti. Ayı sürüsü, dakikalarca aileyi inceledikten sonra zararsız olduklarını anlayınca onlara el sallayarak yolu açtılar. Oldukça tehlikeli olan bu yaratıkların yaptıkları bu uysal hareketi görenler, gözlerine inanamadı. Koca ayı, güvendiği aileye el sallayarak onları uğurladı.